Synergy

Synergy

O kompaniji

NAŠE ZAŠTO – Sve naše aktivnosti usmerene su ka unapređenju kvaliteta života ljudi kroz adekvatnu fizičku aktivnost i pravilnu ishranu.

NAŠE KAKO – Prateći najviše standarde struke i primenom smernica vodećih organizacija na svetu iz oblasti vežbanja i zdravlja, našim članovima i klijentima pružamo mogućnost da na efikasan i bezbedan način dostignu željeni nivo fizičke forme.

NAŠE ŠTA – Brojne usluge koje nudimo našim članovima i klijentima, od zdravstvenog skrininga, preko procene fizičke forme, smernica za režim ishrane i fizičku aktivnost, do grupnih treninga, personalnog treninga, izrade individualnog režima ishrane, korporativne ponude i edukativnih radionica, predstavljaju široku paletu naših aktivnosti.

Od 2014. godine, kada je i osnovan SYNERGY trening centar, razvijamo prijatan i efikasan ambijent u kome je svako našao neophodnu podršku prilikom realizacije svojih ciljeva. Takođe, znamo da taj prostor treba da ispunimo ljudima koji znaju ali i vole svoj posao, koji žele da unaprede svoju struku i naše poslovanje. Uvereni smo da će svako od vas u SYNERGY trening centru pronaći pouzdanog partnera koji će vam pomoći da krenete i ostanete na putu zdravog i ispunjenog života.

Vidimo se NA MESTU GDE POČINJE PROMENA

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Veselina Masleše 74, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

64555812

PIB

109974278