Synovate

Synovate

O kompaniji

Synovate je jedna od vodećih globalnih kompanija za istraživanje tržišta i javnog mnenja.

Mreža razgranatosti Synovate pretstavništava se prostire na 6 kontinenata, u preko 50 zemalja u 24 vremenske zone i broji preko 5000 zaposlenih.

Istraživanja koja sprovodi kompanija Synovate pružaju uvid u ponašanje potrošača i pomažu otkrivanju onoga što ih motiviše. Zahvaljujući stalnim inovacijama u svemu što radimo, mi u Synovate-u volimo da kažemo da smo najradoznalija kompanija za istraživanje tržišta na svetu.

Ime Synovate kombinuje dve teme poslovne strategije kompanije - sinergiju i inovaciju. Mi tragamo za sinergijom među našim timovima da bismo razvili moćne nove usluge koje povećavaju konkurenost naših klijenata. Tražimo stalne inovacije u marketing rešenjima, oblasti client service -a i internim procedurama. Mi radimo kao tim u kome svi podržavaju jedni druge, razmenjujući znanje i iskustvo da bismo klijentima ponudili research reinvented - istraživanje "ponovo otkriveno''.

Kompanija Synovate u Srbiji posluje od oktobra 2003. godine. U 2006. godini smo uradili preko 160 istraživačkih projekata i to nas čini Synovate pretstavništvom sa najvećom stopom rasta. Taj izuzetan poslovni uspeh praćen je i stalnim porastom broja zaposlenih kojih u ovom trenutku ima 9 puta više nego kada je kancelarija otvorena. Naš tim stalno zaposlenih čine radoznali mladi ljudi različitih struka: psiholozi, ekonomisti, sociolozi, inženjeri i mnogi drugi.

Pored njih, ponosni smo i na široku mrežu od preko 400 honorarnih saradnika: tu spadaju naši anketari, supervizori, saradnici na poslovima logičke kontrole i šifriranja upitnika, unosioci podataka, osobe koje se bave skidanjem transkripata, prevodioci i mnogi drugi kojima je zajednička radoznalost i želja da zajedno sa nama ponovo otkrivaju istraživanja.


Kontakt

Adresa

Ulica Maršala Birjuzova 3-5, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17511726

PIB

103066032