SZTRK Pane Ag

SZTRK Pane Ag

O kompaniji

- Osnovan je 10.3.2003. godine.

- Pretežna delatnost servisa je instalacija uređaja za upotrebu alternativnih goriva TNG (tečni naftni gas) i KPG (komprimovani prirodni gas).

Sertifikovani smo i ovlašćeni servis za ugradnju i servisiranje auto-gas opreme nekoliko renomiranih proizvođača kao što su TARTARINI, BRC, LOVATO, AC STAG, LANDIRENZO.

Na osnovu dugogodišnje saradnje sa Auto Moto Savezom- Centrom za motorna vozila (AMSS-CMV), Pane AG servis predstavlja ovlašćeno ispitno mesto gde možete atestirati autogasni uređaj Vašeg vozila.

- Pored instalacije uređaja za upotrebu alternativnih goriva, servis Pane AG pruža i ostale usluge, kao što su:

- auto dijagnostika, limarsko-lakirerske usluge, auto klime, vulkanizerske usluge, šlep služba, platni promet, tehnički pregled i registracija vozila.

- Takođe, Pane AG predstavlja zastupnika Nemačkog brenda Veigel, koji se bavi proizvodnjom duplih komandi za vozila u auto školama, kao i komandi za vozila namenjena osobama sa određenim stepenom invaliditeta.

- Naša misija je pružanje što kvalitetnijih i inovativnijih proizvoda i usluga kupcima u Srbiji i okruženju. Kroz širok spektar naših usluga trudimo se da svakom klijentu izađemo u susret i pružimo što bolje rešenje, koje će ispuniti njihova očekivanja.

Kontakt

Adresa

Vinogradska 57v, Surčin, Srbija

Kontakt
Matični broj

56022325

PIB

102729436