Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Tankmont d.o.o.

Tankmont d.o.o. logo
Ustanička 128 b
Beograd
SRBIJA
251-500
103835326
20026162

Tankmont d.o.o.


„Tankmont” je savremeno orijentisana organizacija koja ostvaruje visoku produktivnost i efikasnost u najrazličitijim okruženjima i uslovima poslovanja uz pomoć fleksibilnih i dobro obučenih kadrova, ostvarujući na taj način principe kvaliteta, pouzdanosti i konkurentnosti.
Politika firme, njena misija i vizija, zasnovane su na principima visokog kvaliteta proizvoda i usluga, kratkim i uvek poštovanim rokovima, operativnom efikasnošću, konkurentnošću na cenovnom planu i, iznad svega, poštenom i korektnom poslovanju. Zahvaljujući ogromnoj uloženoj energiji, „Tankmont” se izdiferencirao kao jedna od vodećih kompanija na tržištu o čemu najbolje svedoče:
- referenc lista koja je ispunjena velikim brojem izgrađenih objekata i rezervoara u Srbiji, regionu, Ruskoj Federaciji i ostalim delovima sveta.
- zadovoljni investitori
- veliki broj zadovoljnih zaposlenih (koji su napredovali i usavršili se u periodu našeg zajedničkog razvoja)
Strategija razvoja je usmerena ka pozicioniranju kompanije kao lidera u regionu u oblasti izgradnje i montaže čeličnih konstrukcija, a naročito vertikalnih cilindričnih rezervoara koji su namenjeni za potrebe skladištenja nafte i naftnih derivata.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.