TEHNOALAT DOO

TEHNOALAT DOO

O kompaniji

Na tržistu Srbije nalazimo se već duže od 24 godina. Pozicionirali smo se kao stabilna firma, pouzdan dobavljač i siguran partner za sve naše komitente. Gotovo svi veliki sistemi u našoj zemlji, poznate kompanije i veliki broj preduzetnika su korisnici alata i usluga koje možete dobiti u Tehnoalatu.

Poverenje, prijateljski odnos, iskrenost u poslovanju su neki od principa koji su uspostavljeni prvog dana i koji i danas krase naš odnos prema komitentima.

Proverena roba, originalne robne marke poznatih svetskih kompanija su jedan od razloga zašto je lako saradjivati sa nama. Brzi odgovori na sve vaše upite, ekspresna dostava robe i veliki lager su ono što od nas možete uvek očekivati.

U preduzeću je zaposleno 8 radnika koji obavljaju poslove nabavke, prodaje, skladištenja, konsultacija i stručnog savetovanja. Firma poseduje dva magacina, dinarski i devizni, tri kancelarije, skroman izložbeni prostor, sve na oko 220 m2.

TEHNOALAT D.O.O. je preduzeće koje se bavi prometom alata za brušenje, sečenje, poliranje, turpijanje, glodanje kao i prometom mernih alata za dužinu, ugao, visinu, tvrdoću i hrapavost .

Kontakt

TEHNOALAT DOO

  • Pitagorina 1 21000
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 100277192
  • Matični broj: 08204527

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.