Tehnolab CMV doo

Tehnolab CMV doo

O kompaniji

Tehnolab CMV doo je privredno društvo osnovano 11. februara 2015. godine, kao centar za motore i vozila. Osnovna delatnost društva je ispitivanje i kontrolisanje vozila, kao i konsultantske usuge u oblasti prepravki i nadgradnji.
Tehnolab CMV je istraživačko-razvojni centar, regfistrovan pri Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U radnom odnosu u privrednom društvu, između ostalih, su i dva doktora nauka i pet mašinskih inženjera sa po više od pet godina iskustva u obavljanju poslova ispitivanja vozila, koji se pored obavljanja osnovne delatnosti društva bave i naučno-istraživačkim radom u oblasti ispitivanja vozila.
U skladu sa politikom kvaliteta, Tehnolab CMV doo je postao akreditovano kontrolno telo po standardu SRPS/ISO 17020:2012.
Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije je u maju 2018. godine privrednom društvu Tehnolab CMV doo Rešenjem poverila obavljanje poslova ispitivanja i kontrolisanja vozila iz svoje nadležnosti, čime je Tehnolab CMV doo postala jedna od sedam ovlašćenih organizacija za obavljanje ovih poslova u Republici Srbiji.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Turgenjeva 3, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21081922

PIB

108857323