Tehnomobile Corporation d.o.o.

Tehnomobile Corporation d.o.o.

O kompaniji

Tehnomobile Corporation D.O.O., uvoznik i distributer proizvoda iz domena mobilne telefonije, telekomunikacija i IT opreme, osnovan je u julu 2006. godine u Beogradu. Iako smo relativno mlada kompanija, uspeli smo za ovo kratko vreme da se probijemo na domaćem tržištu i lagano zauzimamo sve veći udeo na istom.

Naši međusobno umreženi resursi znanja i stručnost su osnova naše nepreki dne inventivnosti u stvaranju kompletnih i složenih rešenja.

Naša misija je veliki broj zadovoljnih kupaca, jer naš uspeh zavisi od satisfakcije naših kupaca. Našim kupcima stavljamo na raspolaganje veliki broj proizvoda i usluga i najbolja rešenja, sa željom da doprinesemo brzom i potpunom ostvarenju njihovih ciljeva.

Usmereni smo ka profitabilnom rastu i permanentnom povećanju vrednosti. Temelj našeg uspeha je izbalansiranost naše poslovne ponude, efikasni sistem upravljanja i dosledna realizacija, kao i sinergija u svim segmentima poslovanja na domaćem tržištu.

Plan rasta i razvoja

Na š plan je da do kraja 2007. godine pove ć amo broj maloprodajnih objekata na 50; od toga 13 objekata u Beogradu, a preostalih 37 u većim gradovima u Srbiji. Proširivanje mreže maloprodajnih objekata prati i porast broja zaposlenih, koji bi do kraja 2007. godine trebalo da bude 250.

Poslovanje i organizacija

Tehnomobile posluje na nivou celokupne teritorije Republike Srbije. Sedište kompanije je u Beogradu, dok je regi o nalno kompanija zastupljena u svim bitnim gradovima Srbije.

Karakterišu nas: fleksibilnost, univerzalnost, niski troškovi poslovanja, efikasno korišćenje resursa, kapilarnost prodajne mreže, brzina donošenja odluka i velika brzina distribucije informacija.

Sedište kompanije čine sledeći sektori:

  • Sektor za informacione tehnologije
  • Sektor za finansije i administraciju
  • Sektor komercijale i maloprodaje
  • Sektor za marketing i odnose sa javnošću
  • Sektor za ljudske resurse

Sve direkcije za svoje rezultate odgovaraju najvišem rukovodstvu kompanije.

Ukoliko ste stalno u potrazi za novim izazovima, uporni ste i odgovorni, težite ka stalnom usavršavanju, a želja za uspehom vam je iznad svega, bićete cenjeni u našem timu, pobedničkoj ekipi koja pomera granice.


Kontakt

Adresa

Bul. vojvode Mišića 37, 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20192488

PIB

104574447