Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

TELEDIREKT d.o.o.

TELEDIREKT d.o.o. logo
Braće Jerkovića 138
Beograd
Srbija
011 - 655 83 39
101-250
107737752
20862386

TELEDIREKT d.o.o.


TELEDIREKT je mlada i uspešna kompanija sa sedištem u Beogradu i poslovnim jedinicama širom zemlje.

Kao jedinstveni partner kompanije Telekom Srbija, najvećeg operatera iz oblasti telekomunikacija u regionu, kompanija Teledirekt svoje aktivnosti usmerava na direktnu prodaju svih proizvoda i usluga Telekoma Srbija privatnim i poslovnim korisnicima na teritoriji Republike Srbije.

Teledirekt je prva i jedina kompanija koja omogućava korisnicima da usluge i proizvode iz portfolija Telekoma Srbija u oblasti fiksne i mobline telefonije, Interneta i multimedije, definiše i dogovori direktno i njihovim domovima.

Zaposleni kompanije Teledirekt svoje aktivnosti obavljaju po korporativnim standardima, uvažavajući potrebe svojih klijenata. Na taj način, kompanija Teledirekt postavlja nove standarde u pružanju usluga i gradi dugoročne odnose sa svojim klijentima na obostrano zadovoljstvo.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Iskoristite šansu, pridružite nam se i postanite deo našeg uspešnog tima. Našim zaposlenima i potencijalnim kandidatima nudimo, dinamičan posao u kompaniji sa konstantnim rastom. Stalnu obuku i usavršavanje, izuzetno kolegijalnu i timski nastrojenu radnu okolinu, stimulativnu zaradu i oš mnogo toga..

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.