TeleGroup d.o.o.

TeleGroup d.o.o.

O kompaniji

TeleGroup se bavi kreiranjem i implementacijom ICT rešenja i softverskih aplikacija kao i integracijom telekomunikacione, IT, elektroenergetske i gasne infrastrukture. Orijentisana ka poslovnim korisnicima, kompanija nudi profesionalne servise koji podrazumevaju konsalting, projektovanje, integraciju, instalaciju, puštanje sistema u rad, održavanje sistema, opreme i softverskih aplikacija, softverski inženjering, managed servise i outsourcing, cloud servise i upravljanje projektima.   

Svoju ponudu TeleGroup zasniva na proizvodima i rešenjima najvećih svetskih proizvođača ICT i energetske industrije kao i razvoju vlastitih rešenja, oslanjajući se na jake lokalne timove, regionalnu saradnju i individualni pristup svakom korisniku. 

Uspešno sarađujući sa velikim, srednjim i malim preduzećima zatim vladinim, javnim i finansijskim sektorom, kao i telekom operaterima i servis provajderima, TeleGroup je stekao zavidnu bazu korisnika koju čine najznačajnije kompanije i institucije u regionu zapadnog Balkana.

TeleGroup danas u regionu zapošljava preko 200 ljudi od čega je 40% visokoobrazovano, a preko 70% je mlađe od 35 godina. Reč je o projektno orijentisanom timu koji ima preko 500 stručnih sertifikata iz različitih tehnoloških oblasti.

Kontakt

TeleGroup d.o.o.

  • Svetozara Miletića 9a 11000, Beograd
  • 11000, Beograd
  • Srbija
  • PIB: 101733237
  • Matični broj: 17328964
011 3081 981

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.