Telekom Srbija a.d.

Telekom Srbija a.d.

Poslovi

Koordinator terenske prodaje

Aranđelovac, Gornji Milanovac, Nova Varoš, Priboj, Prijepolje, Vranje

rok 13.12.2020.

Agent terenske prodaje

više gradova

rok 13.12.2020.

Priznanja

Snaga grupacije

O nama

„Telekom Srbija“ a.d. Beograd je moderna, u potpunosti domaća telekomunikaciona kompanija koja više od dvadeset godina ima ulogu lidera iz oblasti fiksne i mobilne telefonije, interneta i multimedije, kako u zemlji tako i u regionu.

„Telekom Srbija“ a.d. Beograd, negujući inovatorski duh, kontinuirano razvija nova tehnološka rešenja u korist korisnika i prirodne sredine, brine o visokom kvalitetu neometane komunikacije kroz bogatu ponudu kanala odnosno uređaja za prenošenje poruka i svojim društveno odgovornim ponašanjem pomaže zajednici da udruženim resursima ublaže slabosti današnjice.

Naše usluge su sinonim za poverenje, superiorne performanse i inovativne tehnologije.

Zašto mi?

Korporativna kultura

Naše vrednosti
Korisnici
Zadovoljan korisnik je osnovni postulat poslovanja Telekoma Srbija. Budući da je naša kompanija primarno orijentisana na pružanje u oblasti telekomunikacija ona nastoji da nadmaši očekivanja korisnika.
Tim
Kroz veze koje gradimo, kroz saradnju, uzajamno poverenje i poštovanje, zajedno stvaramo Tim koji uz inovaciju i kreativnost postiže postavljene ciljeve, obezbeđujući konkurentsku prednost na tržištu na kome poslujemo.
Odgovornost
Od načina na koji pristupamo svojim aktivnostima gradimo odnose sa drugima i ostvarujemo misiju i viziju kompanije, zavise poštovanje i ugled na tržištu na kojem poslujemo. Jedna od stvari na koju smo ponosni jeste dugogodišnja reputacija društveno odgovorne kompanije koja brinući o svojim zaposlenima i potrebama korisnika, ujedno brine i o široj zajednici, stvarajući status pouzdanog i odgovornog partnera.
Promene
Svesni smo da su napredak, rast i razvoj neodvojivi od pojma promene, kako na ličnom, tako i na poslovnom planu. Zahtevi naše industrije podrazumevaju konstantnost promena kao imperativ poslovanja. Samo kroz kontinuirane inovacije možemo biti prvi izbor za naše korisnike i očuvati konkurentsku prednost. Otvorenošću i spremnošću da menjamo sebe, stvaramo kontekst koji otvara prostor da ispoljimo hrabrost i razvijemo inicijativu koja će nam omogućiti da i u periodu pred nama ostanemo najbolji u onome što jesmo i što radimo.
Rezultat
Trudimo se da resurse koji su nam na raspolaganju koristimo efektivno i da svoje zadatke završavamo u roku, ne samo da bismo zadovoljili definisane standarde radnog učinka već i da bismo pomerili granice ličnog profesionalnog razvoja. Afirmacija sopstvenih potencijala kroz postignuti rezultat i uživanje u postignuću daje nam energiju za planiranje novih izazovnih ciljeva, čime obogaćujemo lično profesionalno iskustvo. Ono što je izvesno jeste da najbolje rezultate ostvarujemo onda kada odlučimo da svaki dan rastemo. A mi to radimo kontinuirano, na zadovoljstvo nas samih, naših korisnika i naše kompanije.

Naši zaposleni

Nenad Veselinović

Nakon završenog Elektrotehničkog fakulteta ukazala mi se prilika da se zaposlim u Telekomu Srbija kao inženjer za izgradnju optičke transportne mreže.
 
Počeo sam kao inženjer na terenu a danas vodim tim od 40 ljudi kao šef Službe za mrežne operacije u transportnoj mreži, što obuhvata poslove u optičkoj i bežičnoj mreži uključujući i satelitske sisteme, kao i poslove koji se tiču sinhronizacije mreže. Tokom karijere u Telekomu učestvovao sam u svojstvu tim menadžera u projektu modernizacije transportne mreže i uvođenju 100G koherentne tehnologije.
 
I nakon 20 godina rada u Telekomu, posao me i dalje inspiriše zbog neprestane dinamike koju diktira kontinuirani razvoj tehnologije i prilike da radim sa najsavremenijom telekomunikacionom opremom, po čemu je Telekom Srbija jedinstven na našem tržištu. Pored tehničke strane posla, veliko zadovoljstvo mi pruža tim izuzetnih profesionalaca sa kojima radim i sarađujem.

Una Ratković

Karijeru u kompaniji Telekom Srbija započela sam 2012. godine kada sam na javnom konkursu za prijem 75 novih saradnika prepoznata i odabrana kao budući mladi lider iz oblasti digitalnih komunikacija. Tom prilikom su mi širom otvorena vrata u raznovrsni i dinamični svet novih medija i moja avantura istraživanja njihove snage traje i danas.
 
Razvojni put je bio postepen i temeljno vođen, te sam uz  obezbeđeno kontinuirano usavršavanje znanja i veština i stečeno višegodišnje radno iskustvo unutar kompanije od početne pozicije dosegla do prilike da rukovodim službom koja se bavi digitalnim marketingom.
 
Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam deo tima domaćeg telekomunikacionog lidera i raduje me učešće u budućim projektima koji se oslanjaju na snagu digitalne transformacije.

Vukašin Terzić

Nakon završenog Pravnog fakulteta, karijeru u Telekomu Srbija započeo sam 2014. godine u Ljudskim resursima na poziciji Stručnog saradnika za interne odnose. Od početka rada u Telekomu imao sam priliku da se profesionalno razvijam kroz upoznavanje različitih sfera upravljanja ljudskim resursima, učešće u inovativnim projektima i brojne edukativne programe.
 
Danas sam na poziciji šefa Službe za upravljanje beneficijama na kojoj imam priliku da pratim i primenjujem najbolju HR praksu. Uz složen i raznovrstan sistem beneficija koji smo razvili na nivou kompanije direktno utičemo na povećanje zadovoljstva i motivacije zaposlenih i kontinuirano radimo na unapređenju sistema nagrađivanja prateći savremene trendove i vodeći se najboljom praksom.
 
Veliki sistem kao što je Telekom Srbija i živa industrija telekomunikacija pruža jedinstvenu šansu za konstantno usavršavanje i praćenje najnovijih dešavanja ne samo u domenu HR već i u različitim oblastima poslovanja. Pored toga što svoj posao radim u skladu sa najvišim standardima, rad u Telekomu me ispunjava zbog pozitivnog radnog okruženja i saradnje sa timom izuzetnih profesionalaca. 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/mtstvojsvet/
mts 📱 mts 27 Nov 2020, 17:05
@drveni_advokat Dostavite nam podatke u DM.
mts 📱 mts 27 Nov 2020, 17:03
@drveni_advokat Pozdrav, postoji mogućnost da je vaš otac preusmerio pozive sa fiksnog na svoj mobilni i da zbog to… https://t.co/mZyeAEjS8x
mts 📱 mts 27 Nov 2020, 08:13
@mayfaer_b Pozdrav, promena izgleda nije uticala na promenu cena i paketa. Pogledajte detalje usluge na linku https://t.co/OKjmZosmQL
mts 📱 mts 26 Nov 2020, 19:38
@DjTeeatro Pozdrav, izvinjavamo se na dužem čekanju. Pišite nam u DM ukoliko možemo da pomognemo.
mts 📱 mts 26 Nov 2020, 11:15
@skymd003 Pozdrav, zahvaljujemo se na sugestiji.

Kontakt

Telekom Srbija a.d.

Takovska 2, Beograd, SRBIJA

https://karijera.mts.rs/

+381(11)2111000
Facebook
Twitter