Telekom Srbija a.d.-logo

Telekom Srbija a.d.

Tvoj svet

Telekom Srbija a.d.-bg

O kompaniji

„Telekom Srbija“ a.d. Beograd je moderna, u potpunosti domaća telekomunikaciona kompanija koja više od dvadeset godina ima ulogu lidera iz oblasti fiksne i mobilne telefonije, interneta i multimedije, kako u zemlji tako i u regionu.

„Telekom Srbija“ a.d. Beograd, negujući inovatorski duh, kontinuirano razvija nova tehnološka rešenja u korist korisnika i prirodne sredine, brine o visokom kvalitetu neometane komunikacije kroz bogatu ponudu kanala odnosno uređaja za prenošenje poruka i svojim društveno odgovornim ponašanjem pomaže zajednici da udruženim resursima ublaže slabosti današnjice.

Naše usluge su sinonim za poverenje, superiorne performanse i inovativne tehnologije.

Priznanja

VRH poslodavac 2020 - top 20

VRH poslodavac 2020 - top 20

Beneficije

Godišnji odmor i slobodni dani

Godišnji odmor i slobodni dani za različite prilike

Program mentorstva

Program uvođenja u posao novih zaposlenih

Obezbeđena oprema za rad

Službena SIM kartica; službeni računar

Edukacija, profesionalni razvoj

Različiti vidovi internih i eksternih edukativnih programa, plan razvoja talenata

Sport i rekreacija

Timska druženja

Tim billding aktivnosti; kompanijske proslave i druženja

Zdravlje

Sistematski pregled; privatno penziono osiguranje

Nagrade, bonusi, pokloni

Jubilarne nagrade; bonusi, pokloni za posebne prilike

Proces selekcije

Sva otvorena radna mesta oglašavamo na našoj karijernom sajtu. Da biste se prijavili za neku od otvorenih pozicija, potrebno je da kreirate svoj profil na mts karijernom sajtu. Kako biste uvek bili u toku sa novim oglasima, prilikom kreiranja svog profila imate mogućnost da se prijavite za obaveštenja o novim oglasima za posao i na taj način nećete propustiti priliku da se prijavite za poziciju koja vas interesuje.


Za više informacija o toku selekcije pogledajte naš video.

Vrsta selekcije

Intervju

test

Kompanijski brendovi

mts-logo

mts

Telekom Srbija a.d. Beograd

Telekom Srpske a.d. Banja Luka-logo

Telekom Srpske a.d. Banja Luka

​Jedan od tri nacionalna telekom operatora u Bosni i Hercegovini, Mtel a.d. Banja Luka nudi jedinstvena komunikaciona rješenja objedinjena pod korporativnim brendom m:tel. Poslujući na sve dinamičnijem tržištu, kompanija nudi najsavremenije telekomunikacione usluge iz oblasti mobilne telefonije, fiksne telefonije, digitalne televizije, interneta i prenosa podataka.

mtel d.o.o. Podgorica-logo

mtel d.o.o. Podgorica

​Kompanija m:tel je u aprilu 2007. godine dobila licencu za trećeg operatora na teritoriji Crne Gore. Vlasničku strukturu m:tel-a čine 51% Telekom Srbija i 49% Telekom Srpske. Pristupačne cijene, prijateljski odnos prema korisnicima i liderska uloga u uvođenju novih tehnologija i servisa!

ARENA CHANNELS GROUP d.o.o. Beograd-logo

ARENA CHANNELS GROUP d.o.o. Beograd

​Jedino kod nas možete u istom danu da vidite izveštaj sa utakmice srpske lige i Lige šampiona. Kod nas stanuju vrhunski fudbal i vrhunska košarka. Gledajte vrhunski sport na ARENI SPORT!

mts banka a.d. Beograd-logo

mts banka a.d. Beograd

​mts Banka predstavlja modernu, mladu banku koja postavlja visoke standarde bankarstva, nudeći sve vrste bankarskih usluga u skladu sa svetskim standardima. mts Banka insistira na kvalitetu, brzini i lakoj dostupnosti usluga, prilagođavajući se potrebama i ukusima svojih klijenata.

MTEL Global d.o.o. Beograd-logo

MTEL Global d.o.o. Beograd

​GO4YU postoji da bi najbolje usluge televizijske distribucije i telefonije bile dostupne svim ljudima sa prostora Balkana koji žive i rade širom sveta. GO4YU ima dve ključne usluge sa kojima nastupa na globalnom tržištu: televiziju - GO4TV i telefoniju - GO4YU Calling i GO4Homephone.

mts AntenaTV d.o.o. Beograd-logo

mts AntenaTV d.o.o. Beograd

​mts AntenaTV d.o.o. je zajednički poslovni poduhvat Telekoma Srbija, vodećeg nacionalnog operatora mobilne i fiksne telefonije, interneta i digitalne televizije, i JP Emisiona tehnika i veze.
Antena PLUS je naš novi televizijski servis koji gledaocima omogućava vrhunski kvalitet slike i zvuka, kao i veliki izbor najgledanijih televizijskih kanala na teritoriji cele Srbije. 

mts D.O.O.-logo

mts D.O.O.

​Primarna delatnost mts D.O.O. je delatnost žičane telekomunikacije, a sekundarna delatnost bežične telekomunikacije. Društvo je registrovano i za druge, prateće delatnosti.

Kontakt

Telekom Srbija a.d.

Telekom Srbija a.d.

Društvene mreže

Adresa

Takovska 2

Beograd, Beograd

Srbija

Matični broj

17162543

PIB

100002887

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.