Temma Trade doo Petrovaradin

Temma Trade doo Petrovaradin

O kompaniji

Preduzeće TEMMA TRADE DOO PETROVARADIN osnovano je 1992. godine i uspešno posluje preko 27 godina.

Bavimo se izradom i prodajom, kao i uvozom kancelarijskog i kabinetskog nameštaja, stolica, fotelja i druge opreme za opremanje poslovnih prostora, kao i opremanjem enterijera za privatne kupce.

U našim izložbenim salonima u Petrovaradinu i Beogradu možete dobiti najbolje savete od strane našeg stručnog osoblja, kao i ideje za opremanje vašeg poslovnog prostora

Naš tim arhitekata će Vam na najbolji način pomoći prilikom uređenja Vašeg poslovnog prostora, ili opremanja Vašeg privatnog objekta.

Temma trade doo Petrovaradin poseduje svoj prozvodni pogon u Veterniku i Novom Sadu, gde se vrši izrada i proizvodnja nameštaja iz našeg asortimana.Naš stručni tim sa najvećom mogućom pažnjom transportuje nameštaj, te ga u najkraćem vremenskom roku montira, kako bismo zajedno postigli željeni izgled vašeg poslovnog prostora.

 

Kontakt

Temma Trade doo Petrovaradin

  • Preradovićeva 32
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 100713893
  • Matični broj: 08436169

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.