TEMPO d.o.o.

TEMPO d.o.o.

O kompaniji

Međunarodno otpremništvo Tempo d.o.o. djeluje od 1990. godine i jedno je od najstarijih kompanija za obavljanje špeditersko-otpremničkih poslova u regiji. Stvaranjem kvalitetnog i stručnog kadra licenciranog od strane Carinske Uprave RH svoju smo poslovnu orijentaciju usmjerili formiranju razgranate mreže poslovnica na graničnim ispostavama i robnim terminalima diljem Republike Hrvatske.

Kroz viziju napretka i širenja poslovnih mogućnosti na cijelu regiju, otvaranjem otpremničke tvrtke Tempolabinšped u Srbiji, željeli smo upotpuniti svoju uslugu, biti korak ispred drugih, i svojim klijentima ponuditi uslugu carinskog posredovanja i na području Srbije.

Grupu TEMPO čine 62 zaposlenika u Hrvatskoj od kojih 52 ima položen stručni ispit za ovlaštenog carinskog otpremnika, te 21 zaposlenika u Srbiji. Zahvaljujuči našem stručnom timu možemo Vama - našim klijentima pomoći stručnim savjetom i odgovoriti svakom Vašem izazovu u našem djelokrugu poslovanja, a to su carinsko posredovanje pri uvozu, izvozu te provozu robe kroz zajednicu, organizacija i praćenje transporta trošarinske robe, carinsko savjetovanje, izrada i podnošenje Intrastat izvješća.

Naše radno vrijeme prilagođeno je Vašim potrebama, te kao naš klijent uživate našu podršku 24h dnevno. Za Vas kao našeg klijenta posredujemo i kod svih državnih organa uključenim u špeditersko-otpremničke poslove.

Kontakt

TEMPO d.o.o.

  • Titov trg 7
  • Hrvatska
  • Matični broj: 00000000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.