Termotehnika 1979

Termotehnika 1979

O kompaniji

"Termotehnika 1979" posluje od 1979. godine kao preduzeće koje se bavi  završnim radovima u građevinarstvu: spušteni plafoni, pregradni zidovi i  podignuti podovi  iz proizvodnog programa  najvećih svetskih brendova iz te oblasti kao što su: "Knauf", "Armstrong" ,"Jansen" I "Maars".

Deset godina marljivog rada, održanih poslovnih obećanja, ispoštovanih rokova i mnoštvo kvaliteno obavljenog posla, dovelo je jednu skromnu zanatsku radnju do prerastanja u vrlo ozbiljno privatno preduzeće, koje je 1998.godine od strane Privredne komore grada svrstano u „ Krug 300" najuspešnijih preduzeća na 42. mesto po veličini i na 46. mesto po uspešnosti.

Naše osnovno opredeljenje i neprekidna težnja je dostizanje veće ekonomičnosti i efikasnosti poslovanja i potpunog zadovoljenja zahteva korisnika/investitora vrhunskim kvalitetom svojih proizvoda i usluga. Ovakav pristup predstavlja temelj našeg načina poslovanja, a to ostvarujemo stalnim poboljšavanjem sistema menadžmenta kvaliteta ispunjavanjem zahteva i očekivanja korisnika, investitora vlasnika i zaposlenih što smo i ozvaničili 19. aprila 2007.godine dobijenim sertifikatom ISO 9001.

 U svom uspešnom timu zapošljavamo radnike raznih obrazovnih profila: građevinskog, arhitektonskog i ekonomskog smera kao i niz zanatskih profila: molerski, podopolagački, monteri suve gradnje i drugi.

 Napominjemo da  zajdno za "Knauf" Beograd i srednjom građevinskom školom "Beograd",  školujemo vec 4-tu  generaciju učenika  za zanimanje: "monter suve gradnje". Učenici  škole imaju

obezbeđenu praksu na gradilištu u našoj organizaciji i imaju prvenstvo prilikom zapošljavanja kod nas  kao i u firmama istog profila.

Kontakt

Adresa

Milutina Milankovica 25b, 11070 Novi Beograd, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07752784

PIB

100143220