TerraCore Technologies

TerraCore Technologies

O kompaniji

Kompanija TerraCore Technologies osnovana je sa željom da okupi talentovane mlade ljude i stvori okruženje koje će im omogućiti da se razvijaju i napreduju.


Kreiranje softverskih rešenja od nule zahteva veštine i iskustvo, a naš tim poseduje i jedno i drugo. U razvijanju novih rešenja ili traženju solucija za postojeće probleme i izazove, trudimo se da uvek budemo kreativni i inovativni i da aktivno slušamo želje i razumemo potrebe naših klijenata.


Podstičemo dobru saradnju i otvorenu komunikaciju kako unutar tima, tako i sa našim klijentima. Verujemo da je to ključ za zdravu radnu atmosferu i poslovne uspehe i da se sve može rešiti razgovorom. 


Kako bi naš tim dobro funkcionisao i mogao da zajedničkim snagama isporuči kvalitetna rešenja za naše klijente, u kompaniji TerraCore Technologies gajimo kulturu transparentnosti: otvoreni smo za nove ideje i kreativna rešenja i imamo poverenje u svakog člana tima da svojim znanjem i razmišljanjem može da doprinese razvojnom procesu. 


Najbolje nas opisuje: 

 •  Razvijanje jedinstvenih rešenja od nule 

 •  White label aplikacije 

 •  Transparentnost i jasne procedure 

 •  Agilan proces rada 

 •  Kvalitetna i inovativna rešenja 


Uvek smo u potrazi za talentovanim ljudima koji bi upotpunili naš tim! Ako te privlači rad na inovativnim projektima u sjajnom timu, pogledaj otvorene pozicije na našem sajtu i pošalji nam svoj CV.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Braće Baruh 24, Sprat: 3, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21660892

PIB

112420122

Broj zaposlenih

< 20