TG Commerce d.o.o.

TG Commerce d.o.o.

O kompaniji

Kompanija TG Commerce osnovana je u martu 1992 godine. Od tada, 25 godina, osnovna delatnost firme je distribucija kancelarijskog , školskog i knjižarskog materijala velikih evropskih i svetskih proizvođača i ekskluzivno zastupanje na našem tržištu.

U svojoj ponudi firma nudi i kompletnu opremu za vizuelnu prezentaciju - projekcione aparate, platna i stalke za projekciju, table za prezentacije i prateću opremu.

Danas TG Commerce za stalne partnere ima veliki broj stranih kompanija sa kojima su potpisani ugovori o ekskluzivnosti distribucije na tržištu Srbije.

Neke od kompanija su:  Busquets Španija, Turnowsky Izrael, KPH , Vega International Slovenija, Pro Office i Centropen Češka, Accademia i Star Italija i mnoge druge.

Imamo dugogodišnju saradnju sa svim domaćim proizvođačima i distributerima školskog i kancelarijskog materijala. Snabdevamo skoro sve knjižare po Srbiji, poznate markete, supermarkete i hipermarkete, kao i ostale trgovine.

Poslovna politika kompanije TG Commerce se sastoji od i zuzetne profesionalnosti, ponude što većeg asortimana robe, usluge visokog kvaliteta, kvaliteta robe, stabilnosti ponuđenih cena i kontinuiteta isporuke.

Za dosadašnji rad dobili smo više značajnih priznanja i pohvala od naših poslovnih partnera.

Kompanija TG Commerce uvek teži ka proširenju svog tima kvalitetnim, mladim i ambiocioznim stručnim kadrom, koji bi doprineo daljem razvoju kompanije, a istovremeno imao priliku da u sjajnim uslovima napreduje i svakodnevno se usavršava.

Kontakt

TG Commerce d.o.o.

  • Futoški put 4, Novi Sad; dr Agostina Neta 14a, Beograd
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 100237724
  • Matični broj: 08294852

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.