Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

TIM Centar d.o.o.

TIM Centar d.o.o. logo
Svetozara Miletića 32
Novi Sad
SRBIJA
021/6615812
< 20
108253358
20962127

TIM Centar d.o.o.


Najbolji proces selekcije u 2019. – HR agencije – 1. mesto Najbolji proces selekcije u 2018. – HR agencije – 1. mesto Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Saznajte više o ovim bedževima

TIM Centar je konsultantska kuća koja objedinjuje tri povezana servisa – Ljudske resurse, Edukaciju i Psihoterapiju. U svom sastavu imamo konsultante koji su specijalizovani za pojedine oblasti primenjene psihologije. Zahvaljujući tome objedinjujemo različite mogućnosti za saradnju – od kompletne podrške HR-a za kompanije, preko profesionalnih i iskustvenih edukativnih programa do snažnog psihoterapijskog centra.

Kotrljamo se od 2005. godine i usput pridružujemo nove članove u svoju ekipu. Prilično smo neformalni, ali istovremeno vrlo ozbiljni kada je posao u pitanju. Cenimo struku, znanje i posvećenost. Važna nam je inovativnost, zato sami kreiramo svoja rešenja. Takav pristup nam daje mogućnost da svoje usluge krojimo i prekrajamo dok ne dođemo do najboljeg mogućeg rešenja za svaku pojedinačnu situaciju.

Volimo posao koji radimo, volimo svoj TIM i želimo da inspirišemo druge da razmišljaju na taj način.

Sve ovo smo sumirali u našu misiju: Mi pružamo usluge visokog kvaliteta iz domena primenjene psihologije kako bismo ljudima učinili život boljim i lepšim.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Tim Centar sprovodi proces profesionalne selekcije i direktne potrage za kandidatima za različite kompanije. Iz tog razloga, profil najboljeg kandidata zavisi od zahteva pozicije i potreba kompanije za koju se obavlja profesionalna selekcija. Prilikom odabira kandidata, cilj nam je dugoročno i obostrano zadovoljstvo poslodavca i zaposlenog. Tražimo onog kandidata čije će se sposobnosti, veštine, motivacija i osobine ličnosti najbolje uklopiti u organizaciju. Osim stručnosti i znanja specifičnih za datu poziciju, visoko vrednujemo spremnost kandidata da profesionalno i posvećeno pristupi poslu.

Šta nudimo našim zaposlenima?


TIM Centar neguje kreativan pristup u rešavanju svakog pojedinačnog ličnog ili poslovnog problema. Naše usluge kroje se po meri klijenta, jer znamo da samo tako možemo da dođemo da unikatnog rešenja kakvo naši klijenti zaslužuju i koje vodi ka uspehu.

U našem radu negujemo sledeće vrednosti:

Posvećeno i profesionalno pristupamo svemu što radimo. Naši klijenti prepoznaju fleksibilnost kao našu veliku prednost. Inovativnost i izvrsnost nas vode ka pronalaženju novih i boljih rešenja. Ne zaboravljamo druge i želimo da solidarnost ponovo dođe „u modu“.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.