TMF Services d.o.o. Beograd

TMF Services d.o.o. Beograd

Poslovi

Legal Assistant

Beograd

rok 19.11.2020.

Workflow Business Analyst

Beograd

rok 05.11.2020.

O nama

TMF Group je globalna kompanija koja se bavi pružanjem finansijskih usluga internacionalnim klijentima. Osnovana je 1988. godine u Holandiji i tokom narednih 20 godina poslovanje se proširilo na globalni nivo. Danas, TMF Group posluje u preko 83 zemlje širom sveta i ima 125 kancelarija.
Fokusiramo se na pružanje specijalizovanih i za poslovanje bitnih finansijskih i administrativnih usluga koje našim klijentima omogućavaju lakše poslovanje na različitim geografskim lokacijama.
TMF Group-a u Srbiji ima jak profesionalni tim računovođa, specijalista u obračunu zarada, stručnjaka za ljudske resurse i eksperte u zaštiti podataka u pravnoj sferi. Imamo više od 15 godina iskustva u pružanju efikasnih i sveobuhvatnih rešenja za usklađivanje biznisa multinacionalnih kompanija – bilo da tek uspostavljaju operacije u Srbiji ili već uveliko posluju u njoj.

Zašto mi?

Vrednosti koje negujemo

Briga za klijente - Naš cilj je da budemo najbolji u svemu što radimo. Sarađujemo sa klijentima kako bismo razumeli njihove potrebe, olakšali im rad sa nama i brzo i efikasno odgovorili na njihove zahteve.

Transparentnost - Nastojimo da radimo više od onoga što je potrebno. Koristimo dostupne podatke, uvid u tržište i lokalnu stručnost kako bismo bili u toku sa promenama pravila i propisa i kako bismo ispratili mogućnosti i rizike za naše klijente.

Integritet - Cenimo poverenje koje nam ukazuju naši klijenti i pristupamo im sa integritetom. Procenjujemo i upravljamo rizicima kojima upravljamo u ime naših klijenata.

Timski rad - Pružamo podršku klijentima na internacionalnom novou, kako bi usluge bila besprekorne i to radimo kao tim. 

Investiramo u talenat - Nastojimo da uvek zapošljavamo i razvijamo talente i pružimo im mogućnost za razvoj sjajne karijere. Ulažemo u njihove tehničke i liderske veštine kako bismo stvarali kvalifikovane i motivisane timove.

Naši zaposleni

Neda Radulovic - Talent Acquisition Sourcing Lead

"Tokom 3 godine rada u TMF Group kompaniji stekla sam dosta prijatelja i upoznala sjajne kolege širom sveta. Rad u internacionalnoj kompaniji mi je omogućio da se dalje profesionalno usavršavam. Uz sjajan tim, nijedan posao nije težak."

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/TMFGroupCareers/
TMF Group TMFGroup 23 Oct 2020, 17:57
RT @PAFIIndia: Crisis is difficult, but it is also a chance to stand out from the crowd. Mark Weil, CEO @TMFGroup #PAFINationalForum
TMF Group TMFGroup 23 Oct 2020, 17:56
@irynavale Thank you
TMF Group TMFGroup 23 Oct 2020, 13:20
Ranked 2nd in @TMFGroup #GBCI2020, and 4th in our Rules, Regulations and Penalties report, #Brazil can be a difficu… https://t.co/y01hxznrAu
TMF Group TMFGroup 23 Oct 2020, 09:35
Want to free up some extra funds to support your operations during the ongoing global pandemic? Here's where to loo… https://t.co/kyf6QBFbu7
TMF Group TMFGroup 22 Oct 2020, 15:27
James Coughlan, Head of Funds Jersey, discussed the business environment in #Jersey, the impact of #Covid19, the ef… https://t.co/8KD84od39I

Kontakt

TMF Services d.o.o. Beograd

Bulevar Zorana Ðinđića 64A, Beograd, SRBIJA

https://www.tmf-group.com/en/

+381 11 220 93 00
Facebook
Twitter