Tom Tailor d.o.o.

Tom Tailor  d.o.o.

O kompaniji

Modni brend TOM TAILOR je međunarodno poznata modna marka za one koji cene kvalitet i stil. Od 1999. godine, jedan je od vodećih  brendova srednje klase cena odeće.  Kolekcije su namenjene modernim ženama i muškarcima. Kao urbana robna marka nastupa TOM TAILOR sa sloganom „Život je igra - igrajte se, budite opušteni i obučeni u stilu“.

Brend TOM TAILOR namenjen je modernim kupcima u dinamičnom urbanom okruženju, koji žele da izraze svoju individualnost i za koje je karakterističan aktivan životni stil. Takvim urbanim korisnicima TOM TAILOR nudi posebno autentičan i samouveren imidž. To je izgled za koji je karakterističan sportski, opušten, prirodan i moderan stil. Brend TOM TAILOR je moderna, u trendu, elegantna robna marka, napravljena od kvalitetnih, odabranih materijala. TOM TAILOR godišnje nudi kupcima 12 različitih kolekcija.

Kontakt

Tom Tailor d.o.o.

  • Omladinskih Brigada 102
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 106737115
  • Matični broj: 20670487

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.