Top Tech Woodworking d.o.o.

Top Tech Woodworking d.o.o.

O kompaniji

Top Tech Woodworking je zadužen za brigu o mašinama za obradu drveta Biesse brenda na teritoriji Srbije (sa Kosovom), Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Status ekskluzivnog dilera ima od svog osnivanja 2006. godine, a o kvalitetu naših usluga govori činjenica da smo 2019. svrstani u Zlatnu kategoriju Biesse partnera, što je priznanje kojim se može pohvaliti samo nekoliko odabranih među 300 dilera širom sveta.

Pored administrativno-komercijalnog centra u ulici Kneza MIloša u Beogradu, u sklopu kompanije posluje i Sektor servisa i rezervnih delova na Banovom Brdu, uz magacinski prostor na Novom Beogradu i u Surčinu.

Radi lakše komunikacije i bolje pokrivenosti tržišta u Bosni i Hercegovini od početka 2018. pod okriljem kompanije Top Tech Woodworking, posluje BH Servis, sa sedištem u Vitezu, poseban privredni entitet koji ima sopstvene servisere i administraciju.


Kao rezultat više od decenije predanog rada i konstantne posvećenosti inovacijama i kvalitetu usluga, sa ponosom možemo reći da Biesse mašine danas čine osnov proizvodnje industrije preprade drveta u Srbiji, Crnog Gori i Bosni i Hercegovini, sa tržišnim udelom od preko 60 procenata.

Osnovne delatnosti kompanije su prodaja novih i polovnih mašina, servisiranje postojećih uz prodaju rezervnih delova, kao i obuke za korišćenje i održavanje mašina.

Pored toga, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u industriji prerade drveta, u mogućnosti smo da ponudimo različite vrste konsultantskih usluga: od odabira alata za specifične proizvode i materijale, do izrade kompleksnih projekata za fabrike koje žele da iskoriste mogućnosti Četvrte industrijske revolucije.


Snaga koja nas gura napred i daje nam komparativnu prednost na tržištu je naš ljudski potencijal. Kompaniju Top Tech Woodworking čini tim od 26 zaposlenih, od čega čak 17 servisera sa višegodišnjim iskustvom, obučenih u sedištu kompanije Biesse u Pezaru i usko specijalizovanih za određeni tip mašina. Njihovo znanje i stručnost dokazano je kroz brojne realizovane projekte u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Aziji i Africi gde su bili angažovani kao predstavnici Biesse. Rezultati komercijalnog sektora, profesionalan rad Sektora rezervnih delova, uz stalnu podršku administrativnog sektora i menadžmenta čine sinergiju koja kompaniji Top Tech Woodworking omogućava neprestani napredak i rast.



Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Kneza Miloša 25, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20142073

PIB

104308027