Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Towers Net d.o.o.

Towers Net d.o.o. logo
Dr Agostina Neta 66 Novi Beograd Kancelarije - Adresa za dostavu pošte: Heroja Milana Tepića 10 Beograd 11000 Beograd
Beograd
SRBIJA
0112662444
< 20
105677156
20415061

Towers Net d.o.o.


Towers Net je IKT kompanija sa posebnim fokusom na polje Informacione Bezbednosti.

U ostvarivanju ciljeva kompanije okupljamo i koristimo brojne resurse specijalizovanih kompanija i stručnjaka kako iz zemlje tako i inostranstva, što nam daje mogućnost da odgovorimo i na najzahtevnije projekte iz domena kojima se bavimo. Saradjujemo sa renomiranim svetskim kompanijama iz domen, posedujemo i određene sopstvene brendove. Naša kompanija je Cisco partner.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Kandidati koji ispunjavaju formalne kriterijume biće kontaktirani i pozvani na razgovor u vrlo kratkom roku. Na razgovor doći pripremljen i poneti dokaze o obrazovanju, radnom iskustvu, specifičnim sertifikacijama.Selekcija će biti izvršena u vrlo kratkom vremenskom periodu, kandidati treba da budu spremni za početak obuke i rada u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Intelektualno izazovnu i dinamičku radnu atmosferu. Transfer specifičnih znanja, mogućnost napredovanja i savremeni način nagrađivanja. Vrlo komforne radne uslove. 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.