Toyota Centar d.o.o.

Toyota Centar d.o.o.

O kompaniji

Toyota Centar Beograd je najveća kompanija u Srbiji koja se bavi prodajom novih Toyota vozila, i jedini maloprodajni salon vozila u Srbiji osnovan direktno od strane Toyota Tsusho korporacije iz Japana.
Toyota Centar Beograd kao samostalni Toyota diler počinje sa radom 20.10.2004. Te godine beleži prodaju od 94 automobila sa 14 zaposlenih. Danas je to kompanija  koja beleži značajne rezultate u prodaji. Trenutno učešće Toyota Centra Beograd kao dilera u prodaji Toyota vozila u okviru mreže na teritoriji Srbije je oko 40%.

Jedinstveni smo i po tome što u okviru Toyota Centra Beograd posluje i prvi salon proverenih korišćenih vozila u zemlji u kojem nudimo širok izbor proverenih korišćenih vozila za koja garantujemo pređenu kilometražu, legalnost (vozila kupljena u Srbiji), kao i da nisu bila havarisana, i sve to po veoma pristupačnim cenama I uz garanciju od 6 meseci ili 5000 km (u zavisnosti koji od uslova se prvi ispuni)
Pored prodaje novih i korišćenih vozila, Toyota Centar Beograd pruža usluge servisiranja i održavanja kao i limarsko – lakirerske usluge za sve vrste vozila.

Toyota Centar Beograd svoje poslovanje i aktivnosti zasniva, u skladu sa načelima korporacije,  težeći potpunom zadovoljstvu kupca trudeći se da im ponudi „najbolju kupovinu“. Vizija kompanije je da postane najcenjenija automobilska kuća na srpskom tržištu!

 

Kontakt

Adresa

Zrenjaninski put 26 11210, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17590839

PIB

103625766

Broj zaposlenih

20 - 50