Toza Marković a.d. Kikinda

Toza Marković a.d. Kikinda

O kompaniji

Kompanija “Toza Marković” iz Kikinde je najstarija i najveća ciglarska kompanija u Srbiji, osnovana daleke 1866. godine. Veliko iskustvo, postojan i vrhunski kvalitet, jasna vizija i strategija razvoja, doveli su “Tozu Marković” na vrh ciglarske industrije u regionu. Naša kompanija je sinonim za uspeh, a njeno ime je jedno od najpoznatijih srpskih robnih marki.

Razvila je sopstveni brend, sa krovnim pokrivačem, crepom kao najpoznatijom robnom markom još od 1900. godine. Pored toga, od 1972. godine proizvodi keramičke zidne i podne pločice.

Proizvodni program kompanije je podeljen na dve osnovne grupe: finu keramiku (podne, zidne pločice i dekorativna keramika) i grubu keramiku (crep, blokovska roba i upotrebna keramika). Glavni pojedinačni proizvod “Toze Marković” je crep, pre svega zahvaljujući vekovnom iskustvu u izradi ovog neizostavnog zaštitnog dela kuće.

Najvažnija stavka našeg proizvodnog programa je kvalitet završnog proizvoda. Za njega su odgovorni, pored iskustva, visokoobučeni kadrovi, vrhunska sirovina – čuvena kikindska glina, najsavremenija tehnologija i oprema, korišćenje ekoloških materijala i vođenje računa o prirodi.

Kontakt

Toza Marković a.d. Kikinda

  • Bašaidski drum 62
  • Kikinda
  • Srbija
  • PIB: 100579713
  • Matični broj: 08053847

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.