Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Tradeticity Services

Tradeticity Services logo
Beogradskog Bataljona 4
Beograd
SRBIJA
+381648203153
< 20
110057090
21291030

Tradeticity Services


Tradeticity Services je kompanija, sa sedištem u Beogradu, koja se bavi razvojem i isporukom sopstvenog softverskog rešenja za serijalizaciju pakovanja u farmaceutskoj industriji. Naša matična firma je Tradeticity, sa sedištem u Zagrebu, koja se bavi razvojem tržišta, prodajom i kontrolom kvaliteta. Naši klijenti su farmaceutski proizvođači i povezane firme u Evropskim zemljama i u zemljama koje izvoze proizvode u Evropu. Kako se serijalizacija implementira u mnogim zemljama planiramo i širenja na druga tržišta kao što su Sjedinjene Američke Države, Brazil, Indija i Rusija.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Kandidate prvo biramo prema sadržaju CV-ja, tražimo pasionirane programere koji žele da uče nove tehnologije i imaju odgovornost da zadatke implementiraju u celosti. Zatim ogranizujemo prvi krug koji se sastoji u testiranju gde svaki pozvani kandidat pismeno popunjava test u trajanju od 1 sata.  Na osnovu rezultata testova pozicioniramo nivo seniorstva svakog kandidata kao i talenat. Količina radnog iskustva dakle nije presudna. U sledeći i poslednji krug zovemo kandidate koji su se najbolje pokazali i dogovoramo se oko uslova. Dalje je početak jedne nove priče.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Pošto se bavimo razvojem sopstvenog softverskog proizvoda važno nam je da svaki član tima bude jednako uključen, zanteresovan i motivisan, te se brinemo da obezbedimo prijatnu radnu atmosferu bez stresa i napetosti, različite oblike stručnog usavršavanja, mogućnost učenja od iskusnih programera, fleksibilno radno vreme, mogućnost rada od kuće, mogućnost putovanja u zemlje gde imamo klijente i mogućnost upoznavanja sa procesima rada u farmaceutskoj industriji kod naših klijenata. Takođe obezbeđujemo tržišno konkurentne plate i adekvatne nagrade za trud. Za sve zaposlene organizujemo “Team building” aktivnosti.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.