Transcom Worldwide d.o.o.
Transcom Worldwide d.o.o.

Transcom Worldwide d.o.o.

Passionate About Creating Smarter People Experiences

O kompaniji

Transcom je švedska multinacionalna kompanija koja posluje širom sveta i poseduje ekspertizu u upravljanju projektima iz različitih grana industrije. U Beogradu posluje od 2014, a u Novom Sadu od 2018. godine. Prošle godine smo otvorili i našu treću kancelariju u Nišu, na šta smo jako ponosni! Nakon devet godina rada u Transcomu je zaposleno preko 800 posvećenih specijalista za korisničko iskustvo koji pružaju usluge na 25 jezika i opslužuju klijente u različitim industrijama.

Kompanija u Srbiji je prepoznata kao pouzdan i atraktivan poslodavac, a poverenje zaposlenih nadograđuje konstantnim ulaganjem u najbolje uslove rada, pripremu pouzdanog plana razvoja karijere, specifičnih znanja, edukacije i obuke, sa ciljem da bude pravi izvor znanja za zaposlene. Međunarodno iskustvo i kompetentnost u različitim oblastima prenose i na poslovanje u Srbiji i prilagođavaju se potrebama lokalnog tržišta.

Na globalnom nivou, Transcom je vodeća kompanija za pružanje različitih usluga putem pozivnih centara u svetu. Svakim danom, širom sveta, 30 000 stručnjaka korisničke podrške pomaže da se opsluži 1,5 milionu klijenata na 33 različita jezika. Kompanija se oslanja na motivisane ljude koji znaju kako da pruže najbolje rešenje za svaku sitauciju sa kojom se klijenti susreću, putem svih dostupnih kanala i u svako vreme. Svake godine zapošljava hiljade novih ljudi, vodeći se vizijom da su ljudi ti koji čine razliku.

Beneficije

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Proces selekcije

Naš proces selekcije u 4 koraka izgleda ovako:


🚶‍♀️1. Prilikom prijave svi kandidati dobijaju online test, u obliku chata, gde na jeziku za koji se prijavljuju imaju prilike da se upoznaju sa pitanjima, situacijama i načinom komunikacije, u oblasti korisničke podrške. Svojim odgovorima, rešavaju potencijalne probleme i dobijaju jasniju sliku opisa posla Agenta korisničke podrške.


🚶‍♀️2. Nakon uspešno završenog online chat testa, Talent Aquisition tim kontaktira kandidate, detaljnije predstavlja opis posla CSR pozicije, uslove rada i dalje korake koji se odnose na bliže upoznavanje sa Transcom timom.


🚶‍♀️3. Zatim sledi upoznavanje sa Transcom timom. Kandidat ima priliku da uživo ili online razgovara na jeziku za koji se prijavio sa potencijalnim tim liderima, trenerima i menadzerima, i na taj način oseti energiju i atmosferu svog budućeg tima. Shodno specifičnostima pozicije za koju se prijavljujete, u ovoj fazi imaćete priliku da učestvujete u različitim procenama vaših veština i talenata.


🚶‍♀️4. TA tim zvaničnom povratnom informacijom obaveštava kandidata o ishodu selekcije.


Pridruži se i ti Transcom timu!

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Makenzijeva 57, Beograd, Ostale zemlje

Kontakt
Matični broj

21004634

PIB

108462825

Broj zaposlenih

501 - 1000