Transcom Worldwide d.o.o.-logo

Transcom Worldwide d.o.o.

Passionate About Creating Smarter People Experiences

Transcom Worldwide d.o.o.-bg

O kompaniji

Transcom je švedska multinacionalna kompanija koja posluje širom sveta, poseduje bogato internacionalno iskustvo, ekspertizu u upravljanju projektima iz različitih grana industrije. U Beogradu posluje od 2014, a u Novom Sadu od 2018. godine. Nakon pet godina rada u Transcomu je zaposleno preko 500 posvećenih specijalista za korisničko iskustvo koji pružaju usluge na 13 jezika i opslužuju klijente u različitim industrijama.

Kompanija u Srbiji je prepoznata kao pouzdan i atraktivan poslodavac, a poverenje zaposlenih nadograđuje konstantnim ulaganjem u najbolje uslove rada, pripremu pouzdanog plana razvoja karijere, specifičnih znanja, edukacije i obuke, sa ciljem da bude pravi izvor znanja za zaposlene. Međunarodno iskustvo i kompetentnost u različitim oblastima prenose i na poslovanje u Srbiji i prilagođavaju se potrebama lokalnog tržišta.

Na globalnom nivou, Transcom je vodeća kompanija za pružanje različitih usluga putem pozivnih centara u svetu. Svakim danom, širom sveta, 29 000 stručnjaka korisničke podrške pomaže da se opsluži 1,5 milionu klijenata na 33 različita jezika. Kompanija se oslanja na motivisane ljude koji znaju kako da pruže najbolje rešenje za svaku sitauciju sa kojom se klijenti susreću, putem svih dostupnih kanala i u svako vreme. Svake godine zapošljava hiljade novih ljudi, vodeći se vizijom da su ljudi ti koji čine razliku.

Beneficije

Edukacija, profesionalni razvoj

Zalažemo se za personalizaciju iskustva učenja. Pored osnovnih onboarding obuka, svi zaposleni imaju mogućnost kontinuiranog učenja, prilagođenog ličnim potrebama, putem online platforme za edukaciju i razvoj zaposlenih - T:University.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Obezbedili smo dodatno zdravstveno osiguranje, Generali osiguravajuće kuće, za sve naše zaposlene. Uz polisu koja uključuje participaciju od 10% za svaku uslugu, jedan godišnji preventivni sistematski pregled je besplatan.

Rad od kuće

Rad od kuće je nesumnjivo jedna od najvećih prednosti koje se tiču fleksibilnosti modernog poslovanja. U okviru određenih projekata i timova, našim zaposlenima omogućen je i rad od kuće.

Kompanijski popusti

Omogućili smo zaposlenima kompanijske popuste u različitim ustanovama i uslužnim objektima u Beogradu i Novom Sadu. Neki od njih su privatna predškolska ustanova Mala Akademija, Laguna knjižare, Sfera centar za strane jezike, Slatina spa centar i drugi.

Hrana i piće

Tokom godine, u prostorijama kompanije organizujemo neformalna druženja uz različite slatke i slane poslastice i voće.

Iskustva zaposlenih

Proces selekcije

Naš proces selekcije u 4 koraka izgleda ovako:


🚶‍♀️1. Prilikom prijave svi kandidati dobijaju online test, u obliku chata, gde na jeziku za koji se prijavljuju imaju prilike da se upoznaju sa pitanjima, situacijama i načinom komunikacije, u oblasti korisničke podrške. Svojim odgovorima, rešavaju potencijalne probleme i dobijaju jasniju sliku opisa posla Agenta korisničke podrške.


🚶‍♀️2. Nakon uspešno završenog online chat testa, Talent Aquisition tim kontaktira kandidate, detaljnije predstavlja opis posla CSR pozicije, uslove rada i dalje korake koji se odnose na bliže upoznavanje sa Transcom timom.


🚶‍♀️3. Zatim sledi upoznavanje sa Transcom timom. Kandidat ima priliku da uživo ili online razgovara na jeziku za koji se prijavio sa potencijalnim tim liderima, trenerima i menadzerima, i na taj način oseti energiju i atmosferu svog budućeg tima. Shodno specifičnostima pozicije za koju se prijavljujete, u ovoj fazi imaćete priliku da učestvujete u različitim procenama vaših veština i talenata.


🚶‍♀️4. TA tim zvaničnom povratnom informacijom obaveštava kandidata o ishodu selekcije.


Pridruži se i ti Transcom timu!

Kompanijski brendovi

Kontakt

Transcom Worldwide d.o.o.

Transcom Worldwide d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Makenzijeva 57

Beograd, Ostale zemlje

Matični broj

21004634

PIB

108462825

Broj zaposlenih

501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.