Transcom Worldwide d.o.o.

Transcom Worldwide d.o.o.

Poslovi

O nama

Transcom je švedska multinacionalna kompanija koja posluje širom sveta, poseduje bogato internacionalno iskustvo, ekspertizu u upravljanju projektima iz različitih grana industrije. U Beogradu posluje od 2014, a u Novom Sadu od 2018. godine. Nakon pet godina rada u Transcomu je zaposleno preko 500 posvećenih specijalista za korisničko iskustvo koji pružaju usluge na 13 jezika i opslužuju klijente u različitim industrijama.

Kompanija u Srbiji je prepoznata kao pouzdan i atraktivan poslodavac, a poverenje zaposlenih nadograđuje konstantnim ulaganjem u najbolje uslove rada, pripremu pouzdanog plana razvoja karijere, specifičnih znanja, edukacije i obuke, sa ciljem da bude pravi izvor znanja za zaposlene. Međunarodno iskustvo i kompetentnost u različitim oblastima prenose i na poslovanje u Srbiji i prilagođavaju se potrebama lokalnog tržišta.

Na globalnom nivou, Transcom je vodeća kompanija za pružanje različitih usluga putem pozivnih centara u svetu. Svakim danom, širom sveta, 29 000 stručnjaka korisničke podrške pomaže da se opsluži 1,5 milionu klijenata na 33 različita jezika. Kompanija se oslanja na motivisane ljude koji znaju kako da pruže najbolje rešenje za svaku sitauciju sa kojom se klijenti susreću, putem svih dostupnih kanala i u svako vreme. Svake godine zapošljava hiljade novih ljudi, vodeći se vizijom da su ljudi ti koji čine razliku.

Zašto mi?

Najčešća pitanja u procesu selekcije

Kako da apliciram na neku drugu poziciju ili u drugoj zemlji?
Na našem web sajtu odaberite da li želite da radite u određenoj zemlji ili ste otvoreni za zaposlenje na bilo kojoj lokaciji. Potom odaberite posao za koji ste zainteresovani. Kada ste pronašli svoj savršeni posao, jednostavno kliknite dugme “Prijavi se” – i na pravom ste putu.

Postojala je otvorena pozicija za koju sam želeo da se prijavim, ali sada ne mogu da je pronađem. Da li i dalje mogu da se prijavim?
Mi uvek tražimo nove talente! Preporučujemo Vam da ostavite Vaše kontakt podatke na https://rs.transcom.com/sr/open-positions/prilozite-nam-ovde-svoju-biografiju kako bismo mogli da Vas kontaktiramo.

Koje dokumente bi trebalo da pošaljem zajedno sa mojom prijavom?​
Zajedno sa Vašom prijavom, potrebno je da nam pošaljete i kratak CV.

Da li je u redu ako apliciram za više različitih radnih mesta?​
Da, ovo je sasvim u redu. Molimo Vas samo da jasno naznačite za koje pozicije aplicirate.

Da li mogu da pošaljem prijavu putem email-a?​
Naš proces prijave je automatizovan, te bi najbolje bilo da se prijavite direktno putem forme na našem sajtu.

Upravo sam poslao svoju prijavu i CV, kada mogu da očekujem Vaš odgovor?
Naš Specijalista za regrutaciju će Vas kontaktirati u roku od narednih nedelju dana. Kontaktiraćemo Vas putem telefona ili elektronske pošte.

Postoje i otvorena radna mesta u inostranstvu! Da li nudite pomoć pri preseljenju?​
Za neka radna mesta, u zavisnosti od uloge, u mogućnosti smo da ponudimo pakete za preseljenje. Ako je ovo slučaj, to će biti jasno naznačeno u opisu radnog mesta. Budite slobodni da spomenete ovo u razgovoru sa našim specijalistom za zapošljavanje.

Šta mogu očekivati od procesa selekcije?​
Prvi korak u našem procesu selekcije jeste pregled Vaše biografije. Ukoliko zaključimo na osnovu biografije da Vaše kvalifikacije odgovaraju zahtevima pozicije za koju ste konkurisali, pozvaćemo Vas u našu kompaniju, gde ćete imati priliku da upoznate Transcom, naše ljude, kulturu i vrednosti. Tom prilikom, testiraćemo Vaše pisano i usmeno poznavanje određenog stranog jezika, kao i poznavanje rada na računaru. Imaćete priliku da porazgovarate sa svojim budućim kolegama i HR timom. Mi težimo da pružimo jasan uvid u našu ponudu, u praktičnu stranu posla, u atmosferu u kompaniji i da Vam pružimo više nego dovoljno vremena da nas pitate sve što Vas zanima.

Kako bi trebalo da se pripremim za dan kandidata u Transcom-u?
Zaista volimo kada naši kandidati istraže našu kompaniju i kada pokažu izuzetno razumevanje za ono što mi radimo. Istovremeno, i mi želimo da čujemo o Vama! Tako da bi bilo dobro da provežbate opisivanje Vaših veština, iskustava i pasija na interesantan i koncizan način. Naravno, dolazak na vreme je očekivan. Poželećemo Vam dobrodošlicu na našoj recepciji.

Postoji mnogo načina na koje možete naučiti više o Transcom-u, i kao kompaniji i kao o poslodavcu. Evo nekih predloga:

Pročitajte više o nama i o pričama naših zaposlenih:
Web sajt naše kompanije
Transcom na Facebook-u
Transcom na Instagram-u

Kako bi trebalo da se obučem za intervju?​
Mi nemamo stroga pravila oblačenja. Naš savet je da nosite šta god smatrate udobnim i odgovarajućim za poziciju za koju ste aplicirali. Glavni princip je poštovanje i jednakost prava. Otuda, nećemo prihvatiti odeću koja sadrži diskriminatorne poruke.

Kakav je Transcom kao radno mesto?​
Videćete radno okruženje koje je ispunjeno profesionalcima tokom dana, večeri i vikendima. Brz tempo, mnoge glasove u otvorenom kancelarijskom prostoru, i naravno, pronaći ćete mnogo smeha i divnih kolega.

Koliko godina moram da imam kako bih radio/la za Transcom?
Morate da imate 18 i više godina i morate posedovati radnu dozvolu u zemlji po Vašem izboru.​​

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/TranscomSerbia/

Kontakt

Transcom Worldwide d.o.o.

Makenzijeva 57, Beograd, Ostale zemlje

Facebook
Twitter