Travel House doo

Travel House doo

O kompaniji

Travel House d.o.o. je samostalno preduzeće koje posluje na tržistu od 1999. godine i zauzima lidersku poziciju u prodaji individualnih putovanja širom sveta.

Travel House veruje da je putovanje odraz stila i načina života, da su dani provedeni na putovanju najlepši dani u godini i da je zbog toga veoma bitno pristupiti svakom klijentu ponaosob i pokušati pretvoriti maštu i snove u realnost. Da bismo bili što bolji i uspešnji, tom cilju posvećeno je kompletno osoblje Travel House agencije,koje veruje da je naš posao naš život i naša misija.

Jedina smo agencija na domaćem tržištu koja već godinama kao zvanični agenti prodaje najveće turoperatora na svetu kao što su: TUI, DERTOUR i NECKERMANN, kao i jedina agencija na tržištu koja koristi 2 najveća rezervaciona sistema AMADEUS i SABRE. Travel House je i zvanični IATA agent i prodaje avio karte svih svetskih avio kompanija, kao i čarter kompanija širom sveta. Jedna od naših prednosti je i preko 50 vrsta kataloga sa destinacijama po celom svetu i izborom od preko 10.000 hotela. Katalozi izlaze 2 puta godišnje, za letnju i zimsku sezonu, sa detaljnim opisima svakog hotela i garantovanim cenama.

Pored kataloga stranih turoperatora sa kojima sarađujemo, 2 puta godišnje Travel House izdaje i svoj specijalni katalog sa izabranom ponudom na srpskom jeziku, koji predstavlja naš predlog za narednu sezonu i koncipiran je prema izboru naših najzahtevnjih klijenta.


Kontakt

Adresa

Francuska 5, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20000643

PIB

103676454

Broj zaposlenih

< 20