TRIGEMA d.o.o. Beograd

TRIGEMA d.o.o. Beograd

O kompaniji

TRIGEMA d.o.o Beograd se od početka 1996. godine bavi plasmanom motornih i industrijskih ulja i maziva na tržištu Srbije.


T-Group Holding s.r.l. iz Italije, u čijem sastavu se nalazi Trigema d.o.o. Beograd, je autorizovani partner za Adria regiju (Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Albanija, Makedonija) kompanije Chevron, jedne od četiri najveće naftne kompanije na svetu, za Texaco brend ulja i maziva.


T-Group Holding u svom sastavu ima osam regionalnih preduzeća:

  • TRIGEMA d.o.o. Beograd, Srbija
  •  TRIGMA d.o.o. Banja Luka, BiH
  •  BH TRIGEMA d.o.o. Kakanj, BiH
  •  TRIGMA TRGOVINA d.o.o. Zagreb, Hrvatska
  •  TRIGEMA MN d.o.o. Podgorica, Crna Gora
  •  T-NAFTA TRGOVINA d.o.o. Beograd, Srbija
  •  TIM TGH EXPERT d.o.o. Čačak, Srbija
  •  TRIGEMA MA d.o.o.e.l. Skoplje, Severna Makedonija


Od 2003. godine Trigema je ovlašćeni uvoznik za Srbiju i distributer TEXACO motornih i industrijskih ulja i maziva kompanije Chevron.


Trigema d.o.o. na tržište Srbije plasira kompletnu paletu Texaco proizvoda: sintetička, polusintetička i mineralna motorna ulja za putnička i teretna vozila i vanputnu mehanizaciju, ulja za menjače i diferencijale, tečnost za kočnice, mazive masti, rashladne tečnosti, hidraulična ulja i ostala industrijska maziva.


Zahvaljujući izuzetno dobrim rezultatima u prodaji Texaco proizvoda u jadranskoj regiji, grupacija se nametnula kao pozdan partner kompanije Chevron i od 2017. godine dobila status ZLATNOG DISTRIBUTERA TEXACO MAZIVA.


Pored toga, Trigema je od 1999. godine ovlašćeni distributer kompanije BOSCH - program akumulatora, autodelova i ispitne opreme, što je čini najstarijim Bosch automotive distributerom u Srbiji.


Od 06.2015. godine Trigema je postala ovlašćeni regionalni distributer WIX filtera za komercijalna vozila, a od 01.2016. godine i ovlašćeni uvoznik i distributer JENOX akumulatora za putnički i teretni program.


Trigema d.o.o. Beograd od početka 2019. godine na tržište plasira i sopstvenu paletu ulja i maziva pod brendom TGH LUBRICANTS.


Od 07.2021. godine Trigema je ovlašćeni uvoznik i distributer HiFI FILTERA.Više informacija možete dobiti na našoj web prezentaciji www.trigema.rs .

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Vardarska 12, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17130994

PIB

101994342

Broj zaposlenih

< 20