Triglav osiguranje a.d.o.
Triglav osiguranje a.d.o.

Triglav osiguranje a.d.o.

Sve će biti u redu.

O kompaniji

Mi smo Triglav osiguranje, deo Triglav grupe, međunarodne korporacije osnovane u Sloveniji sa tradicijom dugom 120 godina. Svrstavamo se među najveće osiguravajuće grupacije u regionu jugoistočne Evrope, a karakterišu nas pouzdanost, sigurnost, stabilnost, brza isplata štete i visoka društvena odgovornost.

Zahvaljujući decenijama iskustva i načinu poslovanja, kao jedno od top pet osiguravajućih društava u Srbiji, konstantno stičemo poverenje sve većeg broja klijenata. Naš slogan glasi ‘’Sve će biti u redu’’ i zaista se držimo toga.

Implementirana humanističko-ohrabrujuća kultura u našoj kompaniji doprinosi efektivnom organizacionom učinku na način da je svakom zaposlenom omogućen razvoj, rast i uključenost prilikom donošenja odluka. Briga za tim od preko 700 zaposlenih, raspoređen u 30 gradova širom Srbije se kontinuirano povećava kroz brojne rastuće aktivnosti.

Beneficije

Proces selekcije

Za Triglav osiguranje možemo reći da je jedna velika porodica. To je kompanija koja brine o svojim zaposlenima od prvog susreta sa njima.

Poznanstvo sa Triglav osiguranjem počinje objavljivanjem otvorene pozicije na sajtu Infostuda (i karijernom sajtu kompanije). Konkurs obično traje 15 dana, nakon čega detaljno pregledamo svaku prijavu i kontaktiramo kandidate koji ispunjavaju postavljene kriterijume. Naš proces selekcije se sastoji iz Upitnika koji šaljemo mailom kandidatima da popune, testiranja i jednog ili više intervjua. Najčešće je to jedan intervju koji zajedno obavlja HR i predstavnik organizacione jedinice kojoj tražena radna pozicija pripada. HR vodi bihevioralni intervju i trudi se da upozna kandidata kroz razgovor o različitim situacijama i iskustvima kroz koje je prošao. Predstavnik organizacione jedinice upoznaje kandidate sa pozicijom na koju su aplicirali, timom i radom organizacione jedinice, a kandidat prezentuje dosadašnje radno iskustvo. Ponekada koristimo pomoć kolega iz drugih organizacionih jedinica kako bismo što bolje upoznali kandidata u delu njegovog stručnog znanja i iskustva.

Trudimo se da proces selekcije bude jednostavan, da ne oduzima suviše vremena, da se što bolje upoznamo, a pre svega, trudimo se da nam upoznavanje bude jedno prijatno iskustvo.

Svim kandidatima koji su pokazali interesovanje da se pridruže Triglav porodici, šaljemo mail o ishodu konkursa i ukoliko se slažu, čuvamo njihovu biografiju u našoj bazi kandidata za neku drugu priliku.

Ako trenutno nije oglašena pozicija koja odgovara iskustvu i kompetencijama zainteresovanih kandidata, uvek svoju biografiju mogu poslati na e-mail adresu: posao@triglav.rs mi ćemo je sačuvati u našoj bazi kandidata.

I zato ne brinite, Sve će biti u redu!

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Milutina Milankovića 7a, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07082428

PIB

100000555

Broj zaposlenih

501 - 1000