TRIO MOTORS D.O.O.

TRIO MOTORS D.O.O.

O kompaniji

TRIO MOTORS – Member of OMR Group

Kompanija Trio Motors je jedna od retkih firmi iz automobilske branše na našim prostorima koja može da se pohvali tradicijom poslovanja od čak 32 godine. Nastala kao mala porodična firma, kompanija se tokom godina razvila u jednog od lidera na polju ponude i prodaje rezervnih delova za japanska i južnokorejska vozila, a nešto kasnije i servisiranje istih.


Pune tri decenije, Trio Motors je posvećen pružanju profesionalne i pouzdane usluge, a tim zaposlenih je sastavljen od vrhunskih profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u auto-industriji. Pored već pomenutih azijskih auto-brendova, Trio Motors je i jedan od lidera na polju ponude i ugradnje dodatne opreme za terenska i pikap vozila, sa naročitim naglaskom na specijalizovane off-road „mašine“.

Uz sve to, Trio Motors je zastupnik i poznatih svetskih brendova, kao što je SUBARU putnički program, ali i teretni program brenda ISUZU, u koja spadaju ne samo pikap modeli, već i laki i srednji kamioni do 14 tona bruto nosivosti. Takođe, za pomenute brendove, kompanija nudi i širok spektar dodatne opreme, sa obezbeđenom ugradnjom i neophodnim pratećim atestima, sve po sistemu „ključ u ruke“.


Istovremeno, nije zapostavljen ni segment dvotočkaša, te je tako Trio Motors odnedavno i ovlašćeni prodavac i serviser za Kawasaki motocikle, kao i njihov prateći program koji uključuje ATV kvadove, SIDE X SIDE vozila i JET SKI plovila.

Od marta 2023. godine, Trio Motors ulazi u sastav OMR Grupe, u okviru koje već posluju kompanije poput British Motors, Globos osiguranje, AKS Fleet Solution, CVS, Bavaria Team, MiOS Mobility i druge.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Jablanička 6, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

08830177

PIB

103638317

Broj zaposlenih

20 - 50