Triton informacione tehnologije doo Beograd

Triton informacione tehnologije doo Beograd

O kompaniji

Kombinovanjem istraživanja tehnološki mogućeg i praktičnog iskustva našeg tima, sa potpunom posvećenošću poslovnom menadžmentu i metodama ICT podrške, Triton IT nastoji da ostvari značajne komparativne prednosti u pogledu stručnosti. Dugogodišnje iskustvo u ICT industriji članova našeg tima omogućilo nam je da razvijemo adekvatne metodologije i sistemska znanja koja se ogledaju u svakom aspektu naših usluga. 

Cilj naših usluga integracije je izgradnja efikasnog i sigurnog poslovnog okruženja naših klijenata koji omogućava brz pristup, pouzdanost, efikasnost i celokupnost upravljanja informacijama. 

U našem portfoliju je široka lepeza IT integratorskih usluga – od identifikacije poslovnih potreba, preko savetovanja i konsultacija, do dizajniranja i implementacije rešenja za olakšavanje i unapređenje rada u različitim industrijama.

Kontakt

Triton informacione tehnologije doo Beograd

  • Antifašističke borbe 23đ
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 106679233
  • Matični broj: 20658274

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.