Trizma-logo

Trizma

Trizma-bg

O kompaniji

Pozdrav iz Trizme!

Postani deo Trizma tima i podeli svoja znanja, veštine i poznavanje stranih jezika na projekatima koje vodimo.
Radimo na različitim aktivnostima u okviru Customer Care/Help Desk/Operations/Process Coordination/Data Analytics procesa. Radimo za kompanije iz raznih industrija. Za kompanije iz naše zemlje, iz Amerike, iz Nemačke, UK...Komuniciramo sa korisnicima iz 54 zemlje širom sveta.

Cilj nam je da svako od nas učestvuje u kreiranju okruženja u kome svako ima mogućnost da primeni svoja znanja, i još važnije, da stiče različite veštine i stručnost u onome što radi. Ovo nam je važno, jer se tako i mi razvijamo kao pojedinci, tako naš tim raste i sve to nam pomaže da pružamo bolju uslugu našim klijentima. Zato naš Tim za razvoj zaposlenih, kroz svakodnevni rad, pomaže kolegama da budu efikasniji i spremni za dalji razvoj i učenje.

Ako govorite i jezike kao što su: engleski, nemački, španski, francuski, katalonski, holandski…i ako razumete koliko znači iskrena i profesionalna podrška (i vama i korisnicima) prosledite nam svoj CV i postanite deo jedne uzbudljive priče. Budite deo jednog dinamičnog i multikulturalnog okruženja.

Osnovani smo 2002. godine u Beogradu. Poslujemo u okviru Business Process Outsourcing (BPO) industrije i naš fokus je inovativnan pristup u pružanju outsourcing usluga i poboljšavanje različitih poslovnih procesa za naše klijente.


Načini prvi korak u kreiranju svoje profesionalne budućnosti uz zabavnu sadašnjost.

Beneficije

Godišnji odmor i slobodni dani

Zabavni sadržaj

Trizma biblioteka i poseban prostor za odmor

Edukacija, profesionalni razvoj

Obuke, konferencije

Timska druženja

Za Trizmine novogodišnje žurke traži se ulaz više

Nagrade, bonusi, pokloni

Uvek se obeleže jubileji rada u kompaniji

Porodica i roditeljstvo

Trizma mališani se uvek obraduju novogodišnjim paketićima

Kompanijski popusti

Popust kod preko 20 Trizma benefit partnera

Proces selekcije

Proces selekcije u Trizmi

Proces selekcije kod nas, približno je isti kao i u drugim kompanijama. Proces počinjemo oglašavanjem otvorenih pozicija, pregledavanjem pristiglih prijava,  a zatim testiramo i intervjuišemo kandidate koji po biografiji odgovaraju otvorenoj poziciji. Proces selekcije se završava ponudom najboljem/im kandidatu/ima. 

Probaćemo kratko da opišemo faze našeg procesa selekcije i na taj način pružiti uvid u to šta je važno i na šta treba da obratite pažnju, kao i  šta mozete očekivati ukoliko se prijavite na neki od naših oglasa.  

Kada započinje proces selekcije?

Proces započinje oglašavanjem opisa pozicije - na našem sajtu www.trizma.com/hiring, portalima za posao (poput Infostud-a) ili na društvenim mrežama. Takođe, za svaku poziciju koristimo i našu postojeću bazu biografija.

Zato, pratite na našem sajtu trenutne pozicije, šaljite biografije, a mi ćemo uzeti vaš CV u razmatranje, čim se ukaže odgovarajuća prilika. Svakako, u fazi kada upoznate naš tim za zapošljavanje, saznaćete koji su koraci koji vas očekuju u daljem procesu selekcije. 

Šta se dešava kada prosledim svoj CV za posao koji me interesuje?

Svaka prijava, nova i postojeća, temeljno se pregleda. Ovo je ujedno najzahtevnija faza i faza procesa koja za na najduže traje. Trizma tim za zapošljavanje pregleda sve prijave (nove i postojeće) i na osnovu znanja i iskustva navedenih u biografiji, bira kandidate koji odgovaraju zahtevima otvorene pozicije.

Delimo sa vama šta je ono na šta najviše obraćamo pažnju pregledamo biografije: 

  • Kompetencije. Tražimo iskustvo koje kvalifikuje kandidata za radno mesto koje je oglašeno. A često jedna od najvažnijih stvari koja nam je bitna je znanje stranih jezika. Ponekad i više od jednog.

Prethodno radno iskustvo možete nam detaljnije opisati kasnije na razgovoru, a bitno je preneti suštinu u biografiji. Mi iz vaše biografije želimo da prepoznamo da li posedujete radnu etiku, da ste spremni da učite, da znate kako podržati tim i da želite sebe dalje profesionalno da usavršavate. Zato ne brinite ako se vaša prethodna dostignuća ne podudaraju sa opisom pozicije 1:1. 

Zato, nemojte odustati tako lako od prijave na neku poziciju, zato što ste pomislili da nemate dovoljno iskustva za opisane zahteve pozicije (pogotovo ako je upitanju prvi posao).

  • Prikaz informacija. Čak i nešto tako jednostavno kao raspored informacija i njihova preglednost u biografiji može ukazati na to koliko ste kvalifikovani za neko radno mesto. Veština organizovanja, jasnog i sažetog predstavljanja informacija je ono što se gleda.
  • Ostale informacije. Možda ste se zapitali da li da u svojoj biografiji predstavite svoje hobije i interesovanja. Preporučujemo vam da to učinite. Oni su dodatak na vaša dostignuća i mogu predstavljati baš pravi fit sa pozicijom za koju ste se prijavili. Na primer, ljubav prema timskim sportovima ukazuje na to da ste timski igrač, da ste strpljivi i tolerantni, da brinete o sebi i drugima.

Takođe, ako nam uz biografiju prosledite i propratno pismo, to je skroz OK. Ono nije obavezno, a mi ćemo ga svakako pročitati. A propratno pismo možete iskoristiti da nam tu prikažete svoju motivaciju za saradnju sa nama, ukazati na nešto što nismo mogli da saznamo iz biografije, a što vas izdvaja od drugih kandidata. 

Ovu fazu završavamo sastavljanjem kraće liste potencijalnih kandidata i njihovih biografija. Kontaktiramo te kandidate da bismo zakazali testiranje ili intervju.

Testiranje

Verujemo da ste negde već imali priliku da se upoznate sa našim poslovanjem. Sarađujemo klijentima iz različitih industrija i njihovim korisnicima koji su širom sveta. Svaki projekat koji vodimo ima svoje specifičnosti, tako da su i zahtevi pozicija različiti.

Ukoliko je za projekat potrebno prvo da se organizuje jezičko testiranje, onda ćemo kandidatima zakazati prvo test jezika, a ukoliko je za potrebe projekta bitno prvo da se upozna kandidat, onda i prvo organizujemo intervju, a nakon toga se organizuje testiranje za one kandidate koji se najbolje uklapaju u kulturu projektnog tima. 

Intervju/ Intervjui i testiranje

Intervju se organizuje kako bismo se upoznali. Intervju je prilikada uspostavimo i verbalni i vizuelni kontakt, kako bi se kroz komunikaciju bolje razumeli potrebe oglašene pozicije i vaša očekivanja. Razgovor za posao zakazuju i vode članovi Trizma tima za zapošljavanje. Zajedno dogovaramo vreme koje svima najviše odgovara.Kontaktiramo vas uglavnom telefonom.

U intervjuu vas upoznajemo sa poslovanjem naše kompanije, projektom u okviru kojeg je radno mesto otvoreno, opisom posla i uslovima rada. Postavljamo vam različita pitanja kako bismo zajedno prošli vaša znanja, veštine i iskustva, i zajedno stekli uvid u to da li je sve to odgovarajuće za efikasno obavljanje budućih poslovnih aktivnosti. Takođe, želimo i da čujemo od vas šta je to što vas motiviše u radu i šta je to što je vama važno da biste se osećali prijatno i produktivno na poslu.

I naravno, od nas ćete uvek saznati šta da očekujete u daljem procesu selekcije - da li ćete nakon intervjua imati testiranje ili intervju sa menadžerom projekta, ili neće biti potrebe za dodatnim koracima - o svemu ćete biti obavešteni.

Znamo koliko su ovakve informacije važne i koliko ste nestprljivi da od nas čujete povratnu informaciju, zato se i trudimo da svi kandidati dobiju povratnu informaciju najkasnije 7 dana nakon intervjua. Dešavaju se i neke nepredviđene okolnosti, na koje, nažalost ni mi ne možemo uticati 😊. U takvim situacijama imate kontakt nekog od članova tima za zapošljavanje i ukoliko ne dobijete povratnu informaciju u odgovarajućem vremenskom roku, budite slobodni da nas pozovete i raspitate se o daljim koracima. Imate pravo da znate i zato nas kontaktirajte. 

Ukoliko ste se svojim znanjem i veštinama izdvojili od ostalih kandidata, ukoliko smo zajedno sa menadžerom projekta procenili da ćete se uklopiti u naše radno okruženje, i svojim veštinama doprineti razvoju istog, od nas ćete dobiti ponudu za zaposlenje sa svim uslovima koji su definisani projektom. Imaćete vremena da razmislite i javite da l i prihvatate ponudu, a mi se nadamo da smo sve faze procesa selekcije uspeli da vam približimo deo naše radne atmosfere i da ćete i vi odabrati nas, kao pravo mesto za dalji razvoj vaše karijere. 

Kao što smo na početku rekli, uvek se pored novih prijava pregledaju i već postojeće prijave unutar naše baze biografija, pa ukoliko  u jednom procesu selekcije ne dobijete ponudu od nas (u sportskom žargonu - nijanse odlučuju), a od našeg tima za zaspošljavanje dobijete „pozitivan feedback“ tu se saradnja sa nama ne završava! Bićemo slobodni da vas kontaktiramo kada se ukaže nova poslovna prilika. 

Pa, srećno svima!Redovno ažurirajte svoj CV. Redovno pratite oglašene pozicije na www.trizma.com/hiring
Kompanijski brendovi

Kontakt

Trizma

Trizma

Društvene mreže

Adresa

Tosin bunar 272

Beograd - Novi Beograd, Srbija

Matični broj

17409042

PIB

100570824

Broj zaposlenih

501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.