Turisttrade

Turisttrade

O kompaniji

Kompanija "Turisttrade" je registrovana kao Društvo za turizam, trgovinu i usluge.

Posedujemo licencu br. A-24 za obavljanje poslova organizovanja turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, izdatu od strane Ministarstva turizma, trgovine i usluga Republike Srbije. Na turističkom tržištu smo prisutni od 1989. godine, kao jedna od prvih privatnih kompanija u ovoj oblasti delovanja.

Sa nama možete upoznati inodestinacije kao što su Grčka i mnoge. U turističkim mestima naše predstavništvo uspešno radi godinama i brine o hiljadama turista.

Tokom cele godine našim vernim klijentima i onima koji će to tek postati, nudimo atraktivne programe putovanja u kojima spajamo zabavu i saznanja o kulturno-istorijskom nasleđu zemlje domaćina.

Osnovni moto našeg rada je temeljna analiza svake stavke koja se nađe u ponudi, angažovanje profesionalnih pratilaca grupa i vodiča, kao i predstavnika agencije koji su na usluzi gostima na svim našim destinacijama. Želje i zahtevi klijenata su nam na prvom mestu!

Članovi našeg tima su mladi ljudi sposobni da se identifikuju sa ciljevima kompanije i vredno rade na tome da se ti ciljevi i ostvare!


Kontakt

Adresa

Golsvordijeva 34, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07755384

PIB

100293125