TYREX JLD d.o.o.

TYREX JLD d.o.o.

O kompaniji

Ko smo mi?

Mi smo inovativna, mlada firma. Tražimo nove kolege koji će ispoljiti  sposobnost u prodaji širokog asortimana kozmetičkih proizvoda.
 
Ovlašćeni smo i ekskluzivni distributeri više stranih brendova od kojih su neki: DELIA COSMETICS, WIBO, LABORATORIOS EXITENN...

WIBO je poljska kompanija osnovana 1989. godine. Lakovi za nokte bili su prva kozmetika koju su proizvodili. Tri osnovne boje, koje su u to vreme zauzele entuzijazam vlasnika kozmetičkih maloprodajnih objekata, stvorile su kolekciju. Tokom godina kompanija, koja je demonstrirala preduzetništvo i snalažljivost, dodali su maskare, prahove i karmine u više boja u svoj asortiman proizvoda.

LABORATORIOS EXITENN je španska kompanija posvećena istraživanju, proizvodnji i marketingu visoko-kvalitetnih kozmetičkih proizvoda za kosu. LABORATORIOS EXITENN se širi na međunarodnom nivou, zahvaljujući svojoj posvećenosti frizerskim profesionalcima, nudeći proizvode TOP QUALITY koji poboljšavaju kavlitet i lepotu kose. 

DELIA COSMETICS je poljska kompanija, koja kontinuirano od 1998. stvara jedinstvenu i efikasnu kozmetiku. Svoju formulu uspeha objašnjavaju kombinacija velikog znanja, strasti i inovativnih ideja sa originalnim formulama, najboljim sirovinama i inovativnim tehnologijama. To dokazuju brojne prestižne nagrade i milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Za njih DELIA COSMETICS kreira "strategiju lepote".

 

Kontakt

TYREX JLD d.o.o.

  • Vojvode Stepe br. 68
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 109037158
  • Matični broj: 21115851

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.