Union Drvo d.o.o.

Union Drvo d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Union Drvo bavi se projektovanjem i opremanjem svih vrsta ugostiteljskih objekata. Union Drvo u svojoj ponudi ima profesionalne kuhinje  i prateću kuhinjsku opremu, sitan inventar, nameštaj za enterijer i exterijer, tende i suncobrane. 

2012. godine Union Drvo otvorilo je prvi HO.RE.CA. centar na Balkanu, koji je objedinio i kompaniju Tehnooprema inženjering u svakom smislu. Na Pančevačkom putu 64 nalazi se centar koji sve ono što je u ponudi izlaže u velikom, gradjevinski, arhitektonski i dizajnerski sjajnom prostoru. 

Ova kompanija objekte oprema po sistemu inženjeringa: projektovanje, izrada, isporuka i montaža opreme, po sistemu „Ključ u ruke“.

Svojim klijentima uvek nudi optimalna rešenja u pogledu kvaliteta, dizajna, roka trajanja i visine investicija za svaki objekat na zadovoljstvo investitora, a sve usklađeno sa važećim propisima i standardima.

Union Drvo u svom timu ima projektni biro koji čine stručnjaci iz oblasti građevine, arhitekture i dizajna. 

Spajanje Union Drva i Tehnoopreme objedinilo je sve delatnosti vezane za opremanje HORECA  objekata i ugostiteljima olakšalo poslovanje.

Kontakt

Union Drvo d.o.o.

  • Pančevački put 64
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 101729030
  • Matični broj: 17149890
+381 11 27 111 28

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.