Union Drvo d.o.o.

Union Drvo d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Union Drvo bavi se projektovanjem i opremanjem svih vrsta ugostiteljskih objekata. Union Drvo u svojoj ponudi ima profesionalne kuhinje  i prateću kuhinjsku opremu, sitan inventar, nameštaj za enterijer i exterijer, tende i suncobrane. 

2012. godine Union Drvo otvorilo je prvi HO.RE.CA. centar na Balkanu, koji je objedinio i kompaniju Tehnooprema inženjering u svakom smislu. Na Pančevačkom putu 64 nalazi se centar koji sve ono što je u ponudi izlaže u velikom, gradjevinski, arhitektonski i dizajnerski sjajnom prostoru. 

Ova kompanija objekte oprema po sistemu inženjeringa: projektovanje, izrada, isporuka i montaža opreme, po sistemu „Ključ u ruke“.

Svojim klijentima uvek nudi optimalna rešenja u pogledu kvaliteta, dizajna, roka trajanja i visine investicija za svaki objekat na zadovoljstvo investitora, a sve usklađeno sa važećim propisima i standardima.

Union Drvo u svom timu ima projektni biro koji čine stručnjaci iz oblasti građevine, arhitekture i dizajna. 

Spajanje Union Drva i Tehnoopreme objedinilo je sve delatnosti vezane za opremanje HORECA  objekata i ugostiteljima olakšalo poslovanje.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Pančevački put 64, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17149890

PIB

101729030

Broj zaposlenih

51 - 100