UNION SPED

UNION SPED

O kompaniji

2010 godine je nastao Union Šped, u kome je najvredniji kapital višedecenijsko iskustvo zaposlenih. Specijalisti u međunarodnoj špediciji, transportu i logistici, svojim profesionalizmom, fokusom i posvećenošću klijentima, kreiraju sliku firme koja od početka insistira na visokim standardima i kvalitetu usluga.

Profesionalno iskustvo smo sticali u renomiranim domaćim i internacionalnim kompanijama.

Poslujemo u 14 poslovnica širom Srbije.

Svoje poslovanje širimo bazirano na preporukama, zahvaljujući poverenju klijenata i partnera kao i zapošljavanjem iskusnih i perspektivnih kadrova. Trudimo se da dinamičnom atmosferom entuzijazma i profesionalizma ostavimo utisak na tržištu. Da smo na dobrom putu pokazuju nam lojalnost naših klijenata i posvećenost u anagažovanju naših zaposlenih. Uspeli smo da se izborimo za uglednu poziciju na tržištu Srbije.

Naša misija je da svojim iskustvom i zalaganjem kreiramo politiku poslovanja partnerstva i saradnje sa klijentima, da lojalnost bude logična posledica uzajamnosti u projektovanju i postavljanju rešenja, praćenja kretanja tržišta i roba, proaktivnosti i inovacije u smeru zajedničkog rasta i novih perspektiva.

Cilj nam je da Union Šped nastavi svoje poslovanje realnim, stabilnim i stalnim rastom koji će se, pre svega, ogledati u konstantnom kvalitetu usluga koje pruža, poštovanju visokih standarda struke, primenjivanju najnovijih rešenja i inovativnosti u radu, pristupu i komunikaciji sa klijentima.

 

Kontakt

UNION SPED

  • Tošin Bunar 130A,11070 Novi Beograd
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 106516919
  • Matični broj: 20621052

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.