Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

UNION SPED

UNION SPED logo
Tošin Bunar 130A,11070 Novi Beograd
Beograd
SRBIJA
011 6557200
51-100
106516919
20621052

UNION SPED


2010 godine je nastao Union Šped, u kome je najvredniji kapital višedecenijsko iskustvo zaposlenih. Specijalisti u međunarodnoj špediciji, transportu i logistici, svojim profesionalizmom, fokusom i posvećenošću klijentima, kreiraju sliku firme koja od početka insistira na visokim standardima i kvalitetu usluga.

Profesionalno iskustvo smo sticali u renomiranim domaćim i internacionalnim kompanijama.

Poslujemo u 14 poslovnica širom Srbije.

Svoje poslovanje širimo bazirano na preporukama, zahvaljujući poverenju klijenata i partnera kao i zapošljavanjem iskusnih i perspektivnih kadrova. Trudimo se da dinamičnom atmosferom entuzijazma i profesionalizma ostavimo utisak na tržištu. Da smo na dobrom putu pokazuju nam lojalnost naših klijenata i posvećenost u anagažovanju naših zaposlenih. Uspeli smo da se izborimo za uglednu poziciju na tržištu Srbije.

Naša misija je da svojim iskustvom i zalaganjem kreiramo politiku poslovanja partnerstva i saradnje sa klijentima, da lojalnost bude logična posledica uzajamnosti u projektovanju i postavljanju rešenja, praćenja kretanja tržišta i roba, proaktivnosti i inovacije u smeru zajedničkog rasta i novih perspektiva.

Cilj nam je da Union Šped nastavi svoje poslovanje realnim, stabilnim i stalnim rastom koji će se, pre svega, ogledati u konstantnom kvalitetu usluga koje pruža, poštovanju visokih standarda struke, primenjivanju najnovijih rešenja i inovativnosti u radu, pristupu i komunikaciji sa klijentima.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Od kandidata i zaposlenih tražimo:

profesionalnost poštenje i integritet zalaganje samostalnost savesnost spremnost za rad u timu - poštovanje kolega i pretpostavljenih kreativnost inovativnost komunikativnost

Šta nudimo našim zaposlenima?


Našim zaposlenima omogućavamo radnu atmosferu koja je:

Dinamična Profesionalna Kreativna Edukativna Prijateljska

Omogućavanmo:

Usavršavanje Napredovanje

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.