Upchain d.o.o.

Upchain d.o.o.

O kompaniji

Upchain je kanadska tvrtka s razvojnim centrom u Hrvatskoj. Specijalizirana je za PLM (Product Life Cycle Management) rješenja za svoje partnere u proizvodnom lancu i postprodajnom ciklusu. 

PLM rješenje može se koristiti u bilo kojoj industriji (prehrana, farmaceutika, brodogradnja, autoindustrija, itd….). Naši platforma i alati omogućuju praćenje promjena na proizvodima koji se brzo i često mijenjaju, ili su distribuirani na raznim lokacijama. Radi svojeg specifičnog pristupa, načina rada i komunikacije, a prije svega inovativnosti i fleksibilnosti, stekli smo brojne partnere u svijetu (ATS, OHB, Magna,..)

Naime, ono po čemu smo posebni je novi pristup, odnosno svjež pogled na industriju PLM-a i jednostavnost i pristupačnost malim i srednjim poduzećima. Svaki inženjer i zaposlenik tvrtke u kojoj radi je naučen raditi u određenom softveru, stoga mi to ne zamjenjujemo, već se integriramo u taj softver i sve povezujemo u Upchain kako bismo dali kompletan pregled razvoja i na taj način stvorili jedan izvor informacija za cijelu tvrtku.

Glavne djelatnosti: projektiranje, realizacija, održavanje i prodaja programske opreme (softvera), savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softvera). Naš je proizvod među top 10 PLM rješenja u svijetu, prema G2 klasifikaciji.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Zagrebačka 89, Varaždin, Hrvatska

Kontakt
Broj zaposlenih

51 - 100