UR Fruštuk

UR Fruštuk

O kompaniji

U Frustuk-u gosti očekuju - kvalitetnu hranu, brzu i ljubaznu uslugu, besprekornu čistoću i sve to po svima dostupnim cenama. Ta jednostavna filozofija je razlog što nas naši gosti uvek iznova rado posećuju.
Najveća je nagrada za naš trud zadovoljan gost koji se uverio u naše standarde kvaliteta i ljubazne usluge u čistom i ugodnom ambijentu lokala u kojem se dobra atmosfera oseća čitavog dana. Iz godine u godinu proširujemo svoju ponudu, uvodimo nove proizvode i trudimo se odgovoriti na mnogobrojne želje svojih gostiju.
U Frustuk-u se sendviči poslužuju uvek sveže pripremljeni pred gostom .
Jednako kao za postupak pripreme sendviča, i za sve ostale postupke postoje detaljna uputstva koja se nalaze u priručnicima, kojima se naši zaposleni služe pri učenju i radu. Radnici moraju poznavati i primjenjivati higijenske zahteve te pravilne radne postupke u pripremi hrane, nadzoru kvaliteta i sigurnosti hrane
 

Kontakt

UR Fruštuk

  • Petra Drapšina 43
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 104247188
  • Matični broj: 60011184

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.