URBAN-LINE DOO

URBAN-LINE DOO

Sve za dečiju sobu na jednom mestu.

O kompaniji

Kompanija URBAN LINE specijalizovana je za prodaju nameštaja vrhunskih svetskih proizvođača: CILEK, EXCO, AERRE ITALIA…

Nameštaj koji plasiramo na tržište Republike Srbije putem naše maloprodajne mreže i online prodavnice, izdvaja se savremenim, sofisticiranim dizajnom. Kvalitet i komfor su ono što pored estetike odlikuje naš nameštaj.

Klijentima pružamo podršku kroz kreativne ideje i 3D prikaz enterijera kako bi pronašli najbolje rešenje za svoj životni prostor, koje odgovra njihovom životnom stilu i ličnim afinitetima.

Ono što naši klijenti mogu da očekuju od nas, to je da naša usluga bude jednako dobra i kvalitetna kao naši proizvodi, a to postižemo tako što se savršeno prilagođavamo svim potrebama naših klijenata.

Posebno se ponosimo nameštajem za decu i tinejdžere i radom sa najmlađima. Kompanija URBAN LINE je ovlašćeni distributer dečijeg nameštaja CILEK za tržište Republike Srbije. Filozofija CILEK brenda bazira se na kreativnosti i mašti i predstavlja spoj nesvakidašnjih ideja u velikom broju osvežavajućih kolekcija nameštaja i aksesoara. Pomoću posebno dizajniranog nameštaja, dečiji svet mašte pretvaramo u realnost.

Dečiji nameštaj iz ponude URBAN LINE-a ima prepoznatljiv stil i filozofiju, a umeće našeg stručnog tima vam je na raspolaganju da karakerističan dizajn uklopimo u enterijer vašeg prostora.

www.urbanline.rs

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Požeška 31, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20737611

PIB

107076481

Broj zaposlenih

< 20