Uspinjača Posao d.o.o. Subotica

Uspinjača Posao d.o.o. Subotica

O kompaniji

Mi smo sertifikovana agencija za posredovanje u zapošljavanju koja se zove Uspinjaca Posao, takođe poznata i kao Employment power. Od 1989 godine poslujemo sa kompanijama za zapošljavanje na turističkim brodovima i hotelima širom sveta u pružanju kvalitetnog osoblja za obavljanje poslova uglavnom u hotelskom sektoru.

Saradjujemo s najvećim i najpoznatijim cruise kompanijama na svetu kao što su: Carnival Cruise Line, Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line, Disney Cruise Line, Cristal Cruises, Cunard Line, Scenic River Cruises i još mnogo drugih.

Zapošljavamo kandidate prvenstveno iz Evrope. Naša glavna kancelarija je u Zagrebu u Hrvatskoj ali imamo kancelarije širom jugoistočne Evrope. U Srbiji smo registovani od Marta 2015 godine i imamo sedište u Subotici kao i kancelariju u Beogradu. Posedujemo licence Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u zapošljavanju kao i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u zapošljavanju pomoraca.

Osim prepoznatljivog poslovanja u zapošljavanju na turističkim brodovima, uspešno se bavimo zapošljavanjem u hotelskim lancima širom sveta.

Od zapošljavanja širom Hrvatske obale na sezonskim poslovima, tako do zapošljavanja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima a tako i u sve popularnijoj destinaciji za zapošljavanje, Saudiskoj Arabiji. Neki od poslodavaca sa kojima uspešno sarađujemo su i čuveni Ferrari World u Abu Dhabi-u kao i prestižni Madinat Jumeirah Resort u Dubai-u.

Kontakt

Adresa

Maksima Gorkog 23, Subotica, Srbija

Matični broj

21086991

PIB

108884754