Uspon d.o.o.

Uspon d.o.o.

Samo najbolje je dovoljno dobro!

O kompaniji

Samo najbolje je dovoljno dobro!


Uspon D.O.O Čačak je firma koja posluje preko 20 godina u oblasti trgovine, proizvodnje I distribucije širokog asortimana IT opreme I druge tehničke robe. Mi ne prodajemo samo robu, mi proizvodimo fantastične računare! Kod nas možete sklopiti računar po Vašoj potrebi, sa najboljim i najkvalitetnijim komponentama. Takođe, kod nas možete izabrati ili poručiti bilo koji tehnički uređaj, od bele tehnike, malih kućnih aparata, televizora i bilo čega iz IT asortimana, uz najbolje cene. Radimo veleprodaju, web prodaju i maloprodaju!


Od male partnerske firme u proteklih 20 godina smo porasli u ozbiljnu kompaniju sa preko 100 zaposlenih. To svakako ne bi bilo moguće, da ne negujemo dobar timski duh I fer I korektan odnos sa našim zaposlenima. Postanite I Vi deo našeg uspešnog I pozitivnog tima koji svakodnevno raste I postavlja standarde! Kod nas su dobrodošli ambiciozni, prijatni I ljudi od ideje I realizacije!


Upoznajte našu kompaniju na našem sajtu: www.uspon.rs ili posetite naše maloprodaje u Čačku, Užicu, Gornjem MIlanovcu i Kraljevu i uz pomoć našeg stručnog i ljubaznog osoblja uverite se po čemu se razlikujemo od velikih trgovinskih lanaca! Dobro došli!

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar Oslobođenja 17

Kontakt
Matični broj

06084613

PIB

101289775

Broj zaposlenih

20 - 50