Vasović d.o.o.

Vasović d.o.o.

O kompaniji

Kompanija “Vasović” osnovana je 1991. godine u Čačku, Srbija kao porodična firma sa stoprocentim udelom privatnog kapitala. Danas je to jedan od najzastupljenijih distributera ribe u čitavom regionu, a njen zaštićeni brend “Lamargo” koji postoji od 2005. godine je značajno ime na tržistu Srbije.

Više od dve i po decenije uspešnog bavljenja uvozom, skladištenjem, pakovanjem, veleprodajom i distribucijom smrznute i sveže morske i rečne ribe, kao i prerađevina od ribe omogućilo nam je stabilan i stalan razvoj, kao i geografsku pokrivenost celokupnog trzista Srbije. 

U svom proizvodnom pogonu pakovanje vršimo za svoj ali i za druge brendove (proizvodnih lanaca).  
 

Sa ciljem da održi kontunuirani razvoj i zadovoljstvo svojih kupaca, “Vasović” pridaje poseban značaj saradnji sa dobavljačima. Iskustvom u višegodišnjem radu, stalna edukacija zaposlenih i stalna povećana potražnja za što kvalitetnijom ribom, su doprineli da danas sarađujemo sa veoma uskim brojem elitnih kompanija iz sveta ribolova.

Širok asortiman proizvoda koji potiču iz svih krajeva sveta, zahteva posebno znanje i stručnost, ali i pažljiv pristup visokoorganizovanoj distribuciji radi maksimalnog zadovoljstva svojih potrošaca. 

Vec dugi niz godina sarađujemo sa najvećim svetskim brendovima i proizvođačima koji dele naše vrednosti i koji u svojoj floti imaju najsavremenije brodove primenjujući najviše standarde.

Pored proizvođača, kompanija sarađuje takođe i sa poznatim svetskim trejederima i brokerskim kućama iz celog sveta.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Put za Sebeke br.7, Čačak, Srbija

Kontakt
Matični broj

06580505

PIB

101110007

Broj zaposlenih

20 - 50