Vega IT
Vega IT

Vega IT

A place where learning continues!

O kompaniji

Mi smo Vega IT - softverska kompanija, osnovana 2008. godine od strane dva studenta Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Uspešno poslujemo već 14 godina na tržištima Velike Britanije, Nemačke, Belgije, Holandije i Švajcarske. Za to vreme smo radili na preko 1000 projekata i u 15 različitih industrija.


Od samog osnivanja, naša želja je bila da izgradimo uspešnu organizaciju, u kojoj se ljudi osećaju srećno, i da taj uspeh koristimo kako bismo svet učinili boljim mestom. Osim toga veliki značaj posvećujemo i lokalnoj zajednici, jer verujemo da je suština stabilnog i jakog biznisa, razvijena i jaka društvena zajednica.

Priznanja

Ova kompanija "Otvara vrata" za srednjoškolce

Ova kompanija "Otvara vrata" za srednjoškolce

VRH poslodavac u IT industriji 2023 - TOP10

VRH poslodavac u IT industriji 2023 - TOP10

Beneficije

Proces selekcije

Kako je proces selekcije prvi korak međusobnog upoznanja trudimo se da taj period učinimo što prijatnijim i lepšim.

Proces počinje prijavom na oglas za otvorenu poziciju putem kontakt forme na našem vebsajtu www.vegait.rs/career ili putem mail-a jobs@vegait.rs i slanjem biografije koja će biti pregledana od strane kolega odgovornih za tu selekciju. Pored toga, podstičemo i proaktivne kandidate da se prijave i na pozicije koje nisu trenutno otvorene, kako bi mogli biti kontaktirani kada se otvori pozicija koja odgovara njihovim kompetencijama.  Nakon  prijave na oglas i uz konsultaciju sa našim kolegama, People Experience and Support tim stupa u kontakt sa kandidatom i pozivaju ga na intervju.

Kroz razgovor želimo da upoznamo kandidate, dotaknemo se priča iz studentskih dana, čujemo nešto više o njihovom prethodnom radnom iskustvu i zanimljivim projektima na kojima su imali priliku da rade, saznamo kako provode slobodno vreme, koje od hobija su izabrali i još mnogo toga.

Intervju nam je i prilika da porazgovaramo o tehničkim aspektima znanja, zajedno sa našim kolegama inženjerima, o različitim tehnologijama i programskim jezicima.

Nakon što smo se ispričali i bolje upoznali, na nama je da sumiramo utiske, a na našim kandidatima da očekuju odgovor od nas u što kraćem roku.

Radujemo se upoznavanju sa vama!

Vrsta selekcije
Intervju
Trajanje selekcije
10
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Novosadskog sajma 2, 21000 Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

20444681

PIB

105723766

Broj zaposlenih

501 - 1000