Vekom Co. doo

Vekom Co. doo

O kompaniji

Osnovana sredinom 2001. u Beogradu, VEKOM Co. za veoma kratko vreme je prerasla u jednu od vodećih lidera na tržištu Srbije kao uvoznik i distributer renomiranih svetskih proizvođača. Aktivnosti naše firme organizovane su u dva sektora. Sektor održavanja i servisiranje opreme i sektor prodaje industrijske opreme.

Posebna pažnja se posvećuje i stalnom praćenju i primeni najnovijih tehnologija i opreme, počevši od faze projektovanja, preko pripreme pa do izvođenja radova - ugradnja. Ovakav pristup rezultirao je i nizom uspešno završenih projekata-radova na rekonstrukciji ili izgradnji novih industrijskih objekata po sistemu "ključ u ruke" i to sa sopstvenim stručnim kadrom. Renome izgrađen u proteklih šest godina se bazira na bogatoj referentnoj listi izvedenih radova, dokazanom kvalitetu kao i poštovanju rokova i ostalih ugovornih obaveza.

Mi Vam dakle nudimo stručnost, efikasnost i bogatstvo originalnih ideja i najnovijih tehnologija, moderne, kvalitetne i dinamične proizvode, koje sa uspehom zastupamo.

Tako pozicionirani na domaćem tržištu, stečeni rejting - ozbiljne, uspešne firme i korektnog poslovnog partnera, omogućio joj je zaključivanje poslovnih aranžmana i potpisivanje ekskluzivnih i distributerskih ugovora o zastupanju sa renomiranim svetskim kompanijama.

Stoga poslovnim partnerima, sadašnjim i potencijalnim želimo da prenesemo duh i karakteristike našeg poslovanja, da konsolidujemo ostvarena partnerstva, steknemo i osvojimo nove prijatelje i prenesemo naše znanje na one koji su spremni za praćenje novih tehnologija.

VEKOM Co. je takođe sertifikovan od strane kompanija koje zastupamo kao ovlašćeni serviser i montažer za navedene proizvođače. Obezbeđujemo servis i rezervne delove i nakon isteka garantnog roka. Sa potpuno opremljenim servisnim vozilima, pružamo idealnu servisnu uslugu na teritoriji Srbije.

Naš cilj je da upravljamo budućnošću zajedno, da proizvodima i svojim uslugama doprinesemo daljem unapređenju poslovanja naših partnera.

DOBRODOŠLI!

Kontakt

Adresa

Jove Ilica 31, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07922850

PIB

100287889