Vemax011 Pharma doo Beograd

Vemax011 Pharma doo Beograd

O kompaniji

Osnovna polja delatnosti Vemax Pharme d.o.o. su registracija, uvoz i distribucija dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i lekova, odnosno stručni marketing usmeren ka lekarima i farmaceutima.

Do sada smo sklopili ugovore o uvozu i distribuciji za teritorije Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije sa kompanijama Libytec Pharmaceuticals S.A (Grčka), Medicinalis GmBH (Austrija), Ni Medic Pharm d.o.o. (Srbija) i Life Pharm d.o.o. (Srbija-deo grupe RHEI Group RHEI Life).

Našu dodatnu snagu predstavljaju poslovni odnosi sa ključnim veleprodajama na teritoriji Srbije i regiona, kao i sa svim značajnijim lancima i pojedinačnim apotekama.

Svojom ponudom proizvoda i usluga iz oblasti farmacije želimo da unapredimo zdravlje šire društvene zajednice. Uz stručne i motivisane saradnike pružićemo najbolju uslugu u oblasti stručnog marketinga klijentima iz redova lekara različitih specijalnosti i farmaceutima. Uključenjem u aktivnosti šire društvene zajednice doprinećemo poboljšanju zdravstvenog stanja i zdravstvene edukacije stanovništva.

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja kontinuirano postavlja više standarde u oblastima medicine i farmacije. Do toga želimo da stignemo ne samo uvođenjem novih proizvoda i trendova u industriji kojoj pripadamo, već i njihovim predviđanjem i kreiranjem. Želimo da budemo kompanija koja posluje u tesnoj vezi sa vremenom koje dolazi.

 

Kontakt

Vemax011 Pharma doo Beograd

  • Lomina 11
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 111131839
  • Matični broj: 21430510

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.