VENDO DOO ADA

VENDO DOO ADA

O kompaniji

Firma Vendo posluje 1991 godine i jedna je od prvih uvoznika mašina za lasersko sečenje i mašina za obradu metala u Srbiji i Mađarskoj.

U poslednjih 30 godina uspešno se bavimo prodajom, obukom i servisiranjem mašina za laserko sečenje, apkant presa, mašina za sečenje plazmom I ostalih mašina iz našeg širokog prodajnog programa.

Od 1998 godine smo zvanični distriibuteri i serviseri proizvoda firme DURMU u Srbiji i u Mađarskoj.

Takođe, smo zvanični distirbuteri i serviseri svetsko priznatih proizvoda firme BEKA-MAK, ILERI, SAHINLER, DIRINLER, UZMA, FRESAN.

U našoj izložbenoj hali (900m2) u Adi-RS i u Segedinu-HU (2000m2) možete pogledati I testirati različite modele mašina i dobiti potrebne informacije. Na zalihi imamo asortiman od 80-100 mašina.

Našim kupcima, pružamo kompletnu podršku od prodaje mašina u skaldu sa njihovim potrebama, do serivsa I nabavke rezervnh delova.

U našoj dugogodišnjoj tradiciji brojimo preko 1800 referenci za nove mašine.

Za uspeh firme pored ljubaznog osoblja, profesionalnog odnosa prema kupcima i najboljim odnosnom cene-kvaliteta, zaslužan je I veliki lager mašina i delova visokog kvaliteta kao i pouzdan servis sa dugogodišnjim iskustvom. Svi zaposleni imaju potpunu materijalnu i logističku podršku za stalno usavršavanje u firmi Vendo I kod proizvođača koje zastupumo na tržištu.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Industrijska ulica 9, Ada

Kontakt
Matični broj

20456841

PIB

105782734

Broj zaposlenih

< 20