Versil Legno doo

Versil Legno doo

O kompaniji

MP Versil Legno d.o.o. je italijansko-srpsko porodično preduzeće osnovano 1995. godine, sa sedištem u Srbiji, Beograd, i već više od 10 godina je prisutno na teritoriji bivše Jugoslavije. Osnovna delatnost, još od samog početka, se zasnivala na uvozu inovativnih i kvalitetnih proizvoda iz Italije u sektoru papira, plastike, drveta, proizvoda za kuću, proizvoda za ličnu higijenu, a istovremeno se bavila izvozom celuloze, viskoze, drvenog ćumura i sirkovih metli na «zapadno tržište»,  pre svega italijansko.
 
Zahvaljujući preduzetničkom duhu i strastvenom verovanju osnivača, firma je uspela da se po kvalitetu i inovativnosti izdvoji od konkurencije, i bude uvek korak ispred svih.


Trenutno, zauzimamo vodeće mesto na srpskom i crnogorskom tržištu u sektoru organizovane distribucije i prodaje na veliko, i uvozimo šest robnih marki:

  • PERLA (toalet papir, salvete, maramice, kuhinjski ubrusi, maramice za lice); 
  • DACCA (plastična galanterija za jednokratnu upotrebu);
  • CASA (abrazivni sunđeri, sunđeri različitih oblika, višenamenske krpe, mikrofiber krpe, krpe za auto, krpe za staklo, sunđeraste krpe, mop, i razni drugi proizvodi za kućnu higijenu);
  • FRIO (aluminijmuske folije, alu-papirne folije, papir za pečenje, pvc folije, folije za mikrotalasnu pećnicu, držač za folije, kese za zamrzivač, kese za zamrzivač u rolni, kesice za led, kese za đubre);
  • DEOFLOR (sredstva za higijenu toaleta (kotlić i wc šolju); osveživači za male i velike prostorije);
  • FRANSPER (višenamenske vlažne maramice, vlažne maramice za decu, vlažne maramice za ličnu i kućnu higijenu).
Naš cilj je da razvijemo sopstvenu distributivnu mrežu unutar rastućih tržišta istočne Evrope kao i da učvrstimo klijente organizovane distribucije koja je u stalnoj ekspanziji.
 

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Milutina Milankovica 1c , 11070, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17079514

PIB

100141429