VIA LOG d.o.o.

VIA LOG d.o.o.

O kompaniji

VIA LOG je osnovan 1997 godine. Mi smo tim mladih i obrazovanih ljudi koji pre svega vole ono čime se bave. Ono sto našu firmu čini prepoznatljivom na ICT tržištu ove regije jeste da smo od samog pocetka shvatili značaj ljudskih resursa i međuljudskih odnosa u firmi i ulagali i njih. Zato smo mi sada jedna velika familija i medjusobno vodimo računa jedni o drugima: mi o firmi, a ona o nama i našim potrebama. Ponosni smo sto u nasoj kući vlada takva atmosfera.

Nas cilj je da budemo jedna od vodećih kompanija u zemlji, a da bi to uspeli, kupcima pruzamo:

- najvisi nivo usluge

- uporedjujuci stalno sve proizvode na trzistu,biramo najbolje i dajemo garanciju kvaliteta

- optimalan odnos cena/kvalitet

- dobar servis i tehničku podršku

- razumevanje za svaki zahtev kupca i uvek ličnu posvećenost poslu

Posebnost koja bi izdvojila firmu od ostalih bi bio kvalitet proizvoda i usluga koje pružamo i prodaja putem preporuke. Kao garanciju kvaliteta posedujemo sertifikat ISO 9001 i sertifikat za bezbednost podataka ISO 27001.

S obzirom na naše višegodišnje iskustvo i fleksibilnost male firme, sposobni smo da odgovorimo na sve zahteve tržista u sferi implementacije informaciono komunikacionih sistema, proizvodnje softvera , PC računara i servisa, projektovanja računarskih mreža, sistema za kontrolu pristupa, IP video nadzora i održavanja postojećih sistema.

Politikom konkurentnih cena, vrhunske usluge i kratkim rokovima isporuke, zadržavamo postojeće i stalno stičemo nove korisnike. Stalni razvoj firme u uslovima velike konkurencije je dobar razlog da nam poklonite svoje poverenje. Tokom svog poslovanja izgradili smo snažnu i brojnu mrežu naših zadovoljnih korisnika. Naša ideja vodilja je da stvaramo zadovoljnog korisnika, jer samo tako možemo opstati i napredovati na našem tržištu. Stručnost, entuzijazam i tehnička opremljenost nam omugućuju rešavanje svih poslovnih izazova. Kao rezultat rada pojavljuje se Kvaliteten Proizvod i naravno – Zadovoljan Kupac.

Ono po čemu se razlikujemo od drugih je naša doslednost i briga za svakog pojedinačno, jer su zadovoljni klijenti naša najbolja preporuka. Sa nama možete o svemu da se dogovorite, a mi stavljamo Vaše želje na prvo mesto, jer cenimo Vaše vreme i nastojimo da Vas što ekspeditivnije i kvalitetnije uslužimo.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Kontakt

Adresa

Tetovska 41, 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17243713

PIB

100296183

Broj zaposlenih

< 20