VIA LOG d.o.o.

VIA LOG d.o.o.

O kompaniji

Preduzeće VIA LOG d.o.o osnovano je 1998. Iako mlada informatička firma iskustvo zaposlenih seže u daleke početke informatičkih tehnologija kod nas. 13 stalno zaposlenih i veći broj spoljnih saradnika čine VIA LOG onim što jeste, a to je pouzdan i proveren partner malim i srednjim preduzećima u realizaciji i održavanju njihovih informacionih sisema kao i u uvođenju novih IT tehnologija.

Glavne delatnosti preduzeća VIA LOG su:

 • prodaja i implementacija IP Video opreme
 • projektovanje i realizacija LAN i WAN računarskih i komunikacionih mreža
 • servis i održavanje računara, printera i računarskih mreža
 • isporuka i implementacija raznovrsne mrežne opreme i softvera
 • prodaja PC računara i komponenti, audio i video opreme
 • prodaja potrošnog materijala (toneri, kertridži, riboni, ... )

Pokrivamo sve faze realizacije računarske mreže počev od izvođenja kablovske infrastrukture, puštanja u rad aktivne mrežne opreme pa do instalacije i podešavanja mrežnih operativnih sistema i servisa .

Izvodimo sisteme strukturnog kabliranja bazirane na UTP, FTP i SFTP kablovima i pasivnim komponentama kategorije 5e i 6 sposobne da prenose sve danas aktuelne mrežne protokole uključujući i 1000Base-T Gigabit Ethernet na 10/100/1000 Mb/s. Takođe, realizujemo i fiber optičke mreže bazirane na multi-mode i single-mode fiber optičkim kablovima, kao i Wireless LAN IEEE 802.11x mreže.

Iskustvo u radu na raznim sistemskim platformama (Unix, Novell, Microsoft), veliki broj implementiranih mrežnih sistema u internet-intranet okruženju, implementacija ftp, web, mail servera, implementacija antivirus i firewall servera.

Kao sistem koji raste i sazreva VIA LOG je našao svoju ciljnu grupu: zahtevne korisnike kojima je imperativ sigurnost i pouzdanost.

Mobilna servisna služba i puna pogonska spremnost za izvšenje svih ugovorom regulisanih obaveza ( preventivno održavanje, funkcionalne zamene neispravnih komponenti, interventno održavanje po prijavi kvara od strane Korisnika, sa maksimalnim odzivom od 24 sata po prijavi...) su garancija Korisniku da će u svakom trenutku dobiti kvalitetnu tehničku podršku i rešenje svog problema.

U sklopu sistema '' ključ u ruke'' našim korisnicima omogućujemo i isporuku raznovrsne kvalitetne aktivne i pasivne mrežne opreme pažljivo odabrane dugogodišnim iskustvom i testiranjem. Takođe tu je i sad aktuelna prodaja PC računara, Brand servera (IBM, Intel, HP, Compaq...) kao i raznih PC komponenti i periferija poznatih svetskih proizvođača. Kompletan krug zatvramo i prodajom odnosno isporukom kompletnog PC potrošnog materijala (toneri, kertridži, riboni, CD i magnetni mediji...).

Svaki VIA LOG računar se proizvodi po "build-to-order" modelu isključivo od novih komponenti čuvenih proizvođača, po specifikaciji koja je dogovorena sa kupcem. Kompletan računar se pažljivo testira i u kratkom roku besplatno dostavlja na kućnu adresu ili adresu firme i instalira. Dakle, za kratak vremenski period kupac dobija računar po svojim potrebama i željama. Svaki računar je obezbeđen punom jednogodišnjom garancijom, uz mogućnost ugovaranja produženih garantnih planova.

O svemu navedenom najbolje svedoči veliki broj stalnih korisnika i lista novih koja se svakodnevno produžava, kao svojevrsni perpetuum mobile firme.


Kontakt

VIA LOG d.o.o.

 • Tetovska 41, 11000 Beograd
 • Beograd
 • Srbija
 • PIB: 100296183
 • Matični broj: 17243713
011/ 3444 121, 244 0212, 244 0427

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.