Vinoprodukt Čoka d.o.o.

Vinoprodukt Čoka d.o.o.

O kompaniji

Vinarija Čoka je osnovana 1903. godine. Tokom svoje duge tradcije uspela je da sačuva proizvodnju autentičnih vina potiskog regiona.

Od 2000. godine, nakon privatizacije, Vinarija Čoka postaje tržišno orjentisana kompanija sa jasno zacrtanom i definisanom strategijom razvoja. Revitalizacija vinarstva i vinogradarastva poslednjih nekoliko godina uspešno je realizovana o čemu svedoči dobijanje inegrisanog HACCP- ISO 9001: 2000 standarda, certifikata koji Vinarija Čoka prva dobila među domaćim proizvođačima vina.

Dobijanjem međunarodnih certifikata otvaraju se nova atraktivna inostrana tržišta, što je svakako poslovna orjentacija firme. Vinarija Čoka osim u države regiona (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Makedonija, Slovenija) izvozi vina u Nemačku, Švajcarsku, Češku, Austriju, Francusku, Ameriku, Australiju.

Danas je Vinarija Čoka vodeći proizvođač vina na domaćem tržištu sa godišnjom realizacijom od 6.000.000 litara.

Brend lider Vinarije Čoka je poluslatko crveno vino Ždrepčeva krv. U asortimanu se može pronaći bogata paleta crvenih i belih vina kao i popularno aromatizovano vino Di Luna Sangria.

Inovacije su i u domenu uvođenja novih proizvoda poput niskoalkoholnog gaziranog pića Voodoo, koji se na tržištu pojavljuje u 5 različitih ukusa.

Orjenatcija na maksimalnu zaštitu potrošača je cilj koji u sebi integriše proces stroge kontrole kvaliteta - od sirovinske baze, procesa tehnološke obrade vina - na savremenoj liniji za hladno aseptično punjenje, do njegove distribucije na tržištu kroz razvijenu samostalnu mrežu:

  • menadžera
  • HoReCa
  • podmenadžera za kapilarnu prodaju,
  • merčendajzera

sa pratećom logistikom prodajnih centara u Subotici, Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Podgorici.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Palih boraca bb, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

08715262

PIB

100837287